روابط عمومی دانشگاه

اطلاعیه بیماری کرونا (شماره۶)

۰۵ اسفند ۱۳۹۸ | ۲۳:۰۰ کد : ۳۴۶۶ رویداد های مهم

اطلاعیه شماره ۶
با توجه به بخشنامه سازمان مرکزی مورخ۵ اسفندماه ۹۸ و اطلاعیه معاون سیاسی امنیتی استانداری مرکزی ، به اطلاع می رساند؛
۱- از فردا سه شنبه مورخ ۶اسفندماه تا پایان هفته ساعت کاری دانشگاه ۹صبح الی ۱۲ خواهد بود.
۲- تمامی امتحانات معرفی به استاد و نظایر آن تا اطلاع ثانوی لغو گردیده است و به زمان دیگری موکول خواهد شد.
۳- سامانه ی رزرو غذا از طریق معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه به نحوی مدیریت می شود که هزینه مربوطه به
 دانشجویان و اساتید و کارکنان گرانقدر عودت خواهد شد.
۴- کارکنان خانم و اساتید خانم  تا پایان هفته تعطیل می باشند.
۵- همکاران ارجمند (آقایان) با توجه به برنامه ریزی انجام شده توسط معاونان و روسای دانشکده ها به صورت شیفتی در دانشگاه حضور خواهند داشت.
۶- حضور معاونان واعضای هیات رییسه در دانشگاه با نظر ریاست محترم دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی خواهد بود.
۷- تنها مرجع رسمی اطلاع رسانی اخبار  واطلاعیه های دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی فقط روابط عمومی  دانشگاه خواهد بود.

روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی