روابط عمومی دانشگاه

اطلاعیه( شماره۷) پیام ریاست محترم دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی

۰۸ اسفند ۱۳۹۸ | ۲۳:۰۰ کد : ۳۴۷۲ اخبار دانشگاه رویداد های مهم

پیام ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی به استادان ، دانشجویان و کارکنان عزیز عرض ادب و احترام  و عرض تبریک  ماه پر برکت رجب  و تسلیت شهادت حضرت امام هادی (ع)

با توجه به برنامه های فرا دست و مصوبه هیأت رییسه دانشگاه :

1-کلیه فعالیت های آموزشی و برگزاری کلاس های درس واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه طی هفته آینده تعطیل میباشد .

2-به منظور جبران تعطیلی کلاس های درس ،با اعمال تغییر در تقویم آموزشی ،یا اعمال تغییر در ساعات کلاس های درس (برگزاری کلاس ها به صورت متراکم) و یا برگزاری به صورت مجازی و یا ترکیبی از سه روش فوق در آینده اقدام خواهد شد .

3-اعضا هیات رییسه دانشگاه از ساعت ۸ صبح الی ۱۴ در دانشگاه حضور دارند .

4-فعالیت حوزه های اداری ،مالی ،پژوهشی ،دانش بنیان ،ثبت نام ،مراکز رشد و عمرانی از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ دایر میباشد .

از شما خواهش میشود از تردد غیر ضروری در فضاها و اماکن عمومی خودداری نموده و با رعایت اصول بهداشتی در کنترل بیماری کرونا پیش قدم باشید .

قطعا هر گونه تغییر در برنامه ها،در اطلاعیه های بعدی صرفا از کانال روابط عمومی به آگاهی شما خواهد رسید .

5-حضور خواهران محترم  (هیات علمی ویا غیر هیات علمی ) به تشخیص روسای محترم واحدها و مراکز آموزشی و در واحد اراک به تشخیص معاونان محترم  و یا رییس محترم دانشکده ها می باشد .

6-حضور مدیران محترم گروه در واحدها و مراکزآموزشی به تشخیص رییس محترم واحد و رییس محترم مرکز و در واحد اراک به تشخیص روسای محترم دانشکده ها برحسب ضرورت لازم می باشد .