روابط عمومی دانشگاه

با حضور مسئولان؛ نام‌آوران علمی، فرهنگی و ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی اراک تجلیل شدند

۲۷ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۶:۰۰ کد : ۳۴۷۸ اخبار دانشگاه
نام‌آوران علمی، فرهنگی و ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در بخش استادان، کارکنان و دانشجویان با اهدای لوح سپاس تجلیل شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از از اراک، حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در مراسم بزرگداشت مقام شامخ مادر و روز زن که با تجلیل از نام‌آوران علمی، فرهنگی و ورزشی در دانشگاه آزاد اسلامی اراک همراه بود با اشاره به فرمایش‌های حضرت امام خمینی(ره) که می‌فرمودند از دامن زن مرد به معراج می‌رود، اظهار کرد: «باید قدر زن در جامعه بیشتر شناخته شود و در عصر ما، مادران فداکاری می‌بینیم که در راه حق و فضیلت مردانه ایستادند، مادران شهدا، اسرا، جانبازان اسوه‌های صبر و استقامت هستند.»

وی با تبریک میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) افزود: «حضرت زهرا قدر قرآن است و حقیقت وجودی حضرت زهرا(س) در این آیه بوده که در زمین جلوه می‌کند، آسمان‌ها را می‌شکافد و برای نجات انسان‌ها به زمین می‌رسد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی خاطرنشان کرد: «حضرت زهرا(س) معجزه پیامبر و همسان و هم‌ردیف با قرآن بوده؛ چراکه این معجزه حضرت زهرا (س) که زن را به اعلاء می‌رساند و او را ارتقا داد و زن نه‌تنها مایه سرافکندگی نیست؛ بلکه مایع بالندگی در جامعه است.»

کلانتری عنوان کرد: «زنان بسیار بزرگ و فداکاری در تاریخ بودند که در همه جنبه‌های زندگی الگو و سرآمد هستند و امیدواریم از این زنان شما دانشجویان نیز بتوانید به‌عنوان الگوهای خود در زندگی استفاده کنید.»

اسلام دین شادی و نشاط است

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی نیز گفت: «اسلام را این‌طوری که معرفی کرده‌اند، نیست؛ بلکه اسلام دینی شاد و بانشاط است.

حجت‌الاسلام مهدی همتی تأکید کرد: «از آیات قرآن تا رفتار پیامبران و امامان می‌توان متوجه شد که هیچ‌وقت خشونت، تندخویی در زندگی آنها وجود نداشته و اساس زندگی آنها بر محبت عشق و سوختن برای انسان‌ها استوار بوده؛ چراکه عاشق انسان‌ها بودند به‌طوری که خداوند به پیامبر رحمت می‌گفت اگر تندخو و خشن بودی مردم از کنار تو پراکنده می‌شدند.»

وی با اشاره به اینکه کسانی که اسلام را خشن معرفی کردند نه مسلمان و نه دلسوز عالمیت هستند، تصریح کرد: «برای اینکه اثبات کنیم که اسلام دین خشونت نیست؛ بلکه دین عاطفه، عشق و محبت است نیاز به مطالعه داریم و باید در تاریخ و سیره امامان بیشتر بیندیشیم.»

به گزارش آنا، در پایان مراسم از نام‌آوران علمی، فرهنگی و ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در بخش استادان، کارکنان و دانشجویان با اهدای لوح سپاس تجلیل شد.