روابط عمومی دانشگاه

جام دهه فجر، یادواره شهید سلیمانی؛ نتایج روز دوم مسابقات دسته یک فوتسال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی

۲۵ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۸:۰۰ کد : ۳۴۹۲ اخبار دانشگاه
روز دوم مسابقات دسته یک فوتسال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در اراک با انجام ۶ بازی پیگیری شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اراک، نتایج بازی‌ها روز دوم رقابت‌های فوتسال دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی مشخص شد.

در رزو دوم این مسابقات، تیم چهارمحال و بختیاری با نتیجه ۲ - یک از سد تیم هرمزگان گذشت، آذربایجان غربی یک بر صفر زنجان را مغلوب کرد،  قم ۳ بر یک مازندان را شکست داد، خراسان شمالی و قزوین به نتیجه مساوی ۲-۲ رضایت دادند، مرکزی ۳ - یک بر آذربایجان شرقی غلبه کرد و تیم فارس با نتیجه ۳ - یک بر البرز چیره شد.

مسابقات سراسری دسته یک فوتسال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی جام دهه فجر و یادواره شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی از روز گذشته در سالن ورزشی چندمنظوره پوریای ولی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با شرکت ۱۴ تیم از استان‌های چهارمحال و بختیاری، قزوین، مازندران، مرکزی، قم، هرمزگان، آذربایجان‌شرقی، زنجان، البرز، آذربایجان‌غربی، کرمان، فارس، خراسان‌شمالی و تهران و حضور ۱۶۸ ورزشکار آغاز شده و تا ۳۰ بهمن جاری ادامه دارد.