روابط عمومی دانشگاه

جام دهه فجر، یادواره شهید سلیمانی؛ مسابقات فوتسال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی به مرحله نیمه‌نهایی رسید

۲۷ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۶:۰۰ کد : ۳۴۹۴ اخبار دانشگاه
روز چهارم مسابقات فوتسال دسته یک دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی با حذف دو تیم و رسیدن چهار تیم به مرحله نیمه‌نهایی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اراک،  صبح امروز روز چهارم مسابقات دسته یک فوتسال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد و در این مسابقات تیم فارس یک برصفر از سد قزوین گذشت، چهارمحال بختیاری چهار بر یک زنجان را مغلوب کرد، قم دو بر صفر نتیجه را به مرکزی واگذار و تیم آذربایجان‌غربی سه بر دو بر تیم تهران غلبه کرد.

تیم‌های راه‌یافته به نیمه‌نهایی فارس، چهارمحال بختیاری، مرکزی و آذربایجان غربی بودند.

به گزارش آنا، منوچهر نظری از داوران بین‌المللی فوتسال کشور دو بازی امروز را سوت زد.

مسابقات سراسری دسته یک فوتسال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی جام دهه فجر و یادواره شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در سالن ورزشی چندمنظوره پوریای ولی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با شرکت ۱۴ تیم در حال برگزاری است.