روابط عمومی دانشگاه

۰۳ فروردین ۱۳۹۹ | ۲۱:۱۲ کد : ۳۵۲۲ اخبار دانشگاه

پیام تبریک رییس دانشگاه آزاد اسلامی مرکزی بمناسبت فرا رسیدن نوروز ۱۳۹۹
، عید مبعث و اعیادشعبانیه
به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ،دکتر حسین کلانتری در پیامی فرارسیدن نوروز ۹۹ رابه جامعه دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی تبریک گفت.
در این پیام آمده است؛

بسم الله الرحمن الرحیم
«"سَنُرِیهِمْ آیاتِنَا فِی الْآفَاقِ وَفِی أَنفُسِهِمْ حَتَّى یتَبَینَ لَهُمْ أَنَّهُ الْحَقُّ" (سوره فصلت - آیه53)
"یا مقلب القلوب و الابصار"
"یا مدبر الیل و النهار"
"یا محول حول و الاحوال"
"حول حالنا الی احسن الحال"
استادان معزز، دانشجویان عزیز و همکاران محترم شاغل در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی

بار دیگر تقدیر الهی، فرصت دیدار بهار را با هزاران نقش و نگار که "هر ورقش دفتری است معرفت کردگار " فراهم نموده و نوروز دل‌افروز با شکوه و شکوفه فرا رسیده است تا از جمال بی‌انباز خود رونمایی و آدمی را به کمال بی‌مثال راهنمایی نماید.
کارگاه آفرینش، مجال رویت و معرفت مبدأ و معاد را در موسم بهار مهیا کرده و آیات الهی را از آب و باد و آتش و خاک در جای جای طبیعت، واقع ساخته تا نشان بی‌نشان او باشد: "نَحْنُ جَعَلْنَاهَا تَذْکِرَهً "(سوره واقعه- آیه 73)
فرارسیدن عید نوروز و تقارن آن با ماه‌های پرفضیلت رجب و شعبان علی الخصوص تقارن با عید سعید مبعث –که با ظهور خورشید رسالت محمدی، حقیقتا نوروز واقعی را برای جهانیان تحقق بخشید.- به همه آحاد ملت ایران به‌ویژه خانواده بزرگ دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و امیدوارم سالی پر از خیر و برکت همراه با سلامتی، شادی و نشاط برای همه مردم سرزمینم ایران اسلامی باشد.
در سال گذشته با فراز و نشیب‌های زیاد و روزهای سختی مواجه بودیم که با تلاش، درایت، همدلی و همکاری یکایک شما عزیزان آنها را پشت سر گذاشتیم. این تلاش و اهتمام را قدر می‌نهم و با تبریک سال نو و بهار طبیعت بهروزی و بهترین‌ها را برای یکایک شما از درگاه لایزال احدیت آرزو می‌کنم.
در سال ۱۳۹۸ شهادت سردار شهید سلیمانی و همراهان‌شان نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی شد. شهادتی بزرگ، که پیشران حرکت عظیم ملت ایران خواهد بود و پیروزی های شگفتی را رقم خواهد زد.
همچنین در واپسین روزهای سال ۱۳۹۸  گرفتار بیماری کرونا شدیم که امیدواریم به لطف الهی، اهتمام کادر درمانی و همراهی مردم در رعایت اصول بهداشتی هرچه زودتر شاهد کنترل این بیماری همه گیر باشیم و عزیزانی که گرفتار این بیماری هستند سلامت و بهبودی کامل پیدا کنند و شاهد روزهای خوش و توام با آرامش باشیم. در این ایام کادر پزشکی و بیمارستانی کشور نهایت مساعی خود را مجاهدانه برای درمان هموطنان‌مان به‌کار بسته‌اند. تلاش آنها را قدر نهاده و برای آنها روزها و سالی سرشار از خرمی، موفقیت و کامیابی آرزوی می‌نمایم."
راهبرد اساسی و استراتژی ما در سال جدید که با تدبیر مقام معظم رهبری به "جهش تولید" نامگذاری شده است؛ همان است که در این چندماه با هم و در کنار هم آن‌را به اثبات رساندیم و آن، پوشیدن لباس کار، تلاش و خدمت صادقانه ، بی وقفه و تمام عیار در عرصه‌های فرهنگی، آموزشی، پژوهشی، فناوری و نوآوری است تا انتظارات از خانواده دانشگاه تحقق یابد و دانشگاه آزاد اسلامی، در کنار دیگر مراکز آموزشی و پژوهشی آموزش عالی، به جایگاه رفیع خود در سطح استان و کشور ارتقا پیدا کند. با توجه به تدوین و ابلاغ برنامه استراتژیک پنج ساله دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، معاونان و روسای دانشکده ها  تا پایان فروردین ماه، برنامه های اجرائی مربوطه را ارائه کنند. همچنین از روسای واحدها و مراکز آموزشی  درخواست دارم تا پایان فروردین ماه برنامه راهبردی یک ساله خود را ارائه نمایند.
چشم انداز ما به عنوان خدمتگزار عرصه جهاد علمی، جهش دانشگاه آزاد اسلامی در تحقق شعار دانشگاه نسل سوم و چهارم، فتح مرزهای علمی و حمایت و گسترس تلاش های دانش بنیان در تمامی زمینه هاست. قطعا این مهم محقق نخواهد شد مگر با ارتقا و گسترش فضای اخلاقی و معنوی و پویایی و نشاط فرهنگی. دانشگاه محل پرورش انسان است. انسانی جامع الشرائط که هم پرورش معنوی یافته و هم پرورش مادی  و به فرموده مقام معظم رهبری ما باید کاری کنیم که ماحصل دانشگاه‌های ما افرادی مثل شهید چمران باشد.
اینجانب بار دیگر، با آرزوی روزهای خوش و پرفضیلت و سالی سرشار از توفیق و موفقیت، عید سعید نوروز و عید سعید مبعث و اعیاد شعبانیه را به استادان، دانشجویان، پژوهش‌گران و فناوران و عموم خدمت‌گزاران به جامعه علمی و دانشگاهی تبریک و تهنیت می‌گویم و سلامت و سعادت یکایک عزیزان و پیشرفت در همه امور به‌ویژه فعالیت‌های علمی و پژوهشی و خدمت‌گزاری به ایران اسلامی را تحت توجهات حضرت ولی‌عصر(عج) و زعامت مقام عظمای ولایت از درگاه خداوند بزرگ مسألت می‌نمایم.

دکتر حسین کلانتری
دبیر هیات امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و اراک