روابط عمومی دانشگاه

در گفتگو با آنا عنوان شد؛ تولید ۱۰ هزار ماسک در سرای نوآوری تکنولوژی نساجی دانشگاه آزاد اسلامی اراک

۱۱ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۰ کد : ۳۵۲۸ اخبار دانشگاه
مسئول سرای نوآوری تکنولوژی نساجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک گفت: «تاکنون ۱۰ هزار ماسک در این سرای نوآوری تولید شده است.»

حامد یحیی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در اراک با بیان اینکه سرای نساجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک اقدام به تولید ماسک کرده است، اظهار کرد: «با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور و در استان مرکزی، کارگاه خیاطی و دوخت واحد اراک که ذیل سرای نوآوری تکنولوژی در زمینه تولید لباس مدارس، لباس‌های صنعتی و ... فعالیت می‌کند، تاکنون حدود ۱۰هزار ماسک برای فرودگاه‌های کشور و راه‌آهن تولید و تحویل داده است.»

مسئول سرای نوآوری تکنولوژی نساجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک افزود: «تعداد ۵۰۰ گان خاص برای بیمارستان آیت‌الله خوانساری اراک و تعدادی لباس خاص برای استفاده پزشکان و پرستاران  در بخش‌های بیماران کرونایی در این کارگاه تولید شده و تعدادی ماسک به‌صورت رایگان بین شهروندان اراکی توزیع شده  است.»