روابط عمومی دانشگاه

اولین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در سال ۹۹ در واحد اراک برگزارشد

۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۹:۰۰ کد : ۳۵۳۲ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک، اولین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در سال 99 ظهر امروز با حضور دکتر حسین کلانتری دبیر هیأت امناء و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، دکتر مهدی چنگیزی سرپرست دبیرخانه هیات امنای استان، رؤسای واحدها و مراکز آموزشی دانشگاهای آزاداسلامی استان و رؤسای شوراهای تخصصی در سالن جلسات حوزه ریاست واحد اراک برگزار شد.
در ابتدای جلسه رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و سال جدید وتشکر از همکاری و همراهی روسای واحد ها ومراکز آموزشی استان در خصوص بررسی مسائل آموزش مجازی و اجرای مناسب و کیفیت بالای برگزاری کلاس های برخط و آنلاین ، ارائه به موقع برنامه توسعه در سال جاری ، توجه ویژه به کیفی سازی آموزش ،پیگیری ثبت نام تکمیلی دانشجویان،آمایش رشته های کارشناسی ارشد ، پیگیری وصول معوقات و مطالبات دانشگاه، فعال نمودن واحدهای تولیدی با در نظر گرفتن شرایط خاص موجود جامعه و پیگیری وقفه های تحصیلی و... در واحدهای دانشگاهی استان تاکید کرد.