روابط عمومی دانشگاه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی: مدیریت جهادی به‌دور از مصرف‌گرایی، سستی و انحراف است

۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | ۲۳:۰۰ کد : ۳۵۳۳ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی گفت: «مدیریت جهادی با تأکید بر معنویت، اخلاق و به‌دور از مصرف‌گرایی، سستی، تنبلی و انحراف است.»

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک، حسین کلانتری در بازدید از قرارگاه جهادی بسیج دانشجویی استان مرکزی که به مناسبت روز جوان برگزار شد، اظهار کرد: «مشارکت بسیج دانشجویى دانشگاه آزاد اسلامى واحد اراک در فعالیت‌های جهادی و تلاش بی‌وقفه مصداق مدیریت جهادی است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با بیان شاخص‌های مدیریت جهادی از دیدگاه مقام‌معظم رهبری شامل؛ توکل به خدا، خودباوری، کارآمدی، همت، حرکت مبتنی بر علم و عزم‌ ملی  گفت: «حرکت و فعالیت شما بر مبنای همین شاخص‌هاست و امید که با خاتمه بحران کرونا، فعالیت‌های جهادی و بسیجی شما در سایر زمینه‌ها به‌ویژه در عرصه‌های فناوری و نوآوری بروز کند.»

کلانتری با بیان اینکه مدیریت جهادی با تأکید بر معنویت، اخلاق و به‌دور از مصرف‌گرایی، سستی، تنبلی و انحراف است، افزود: «تولید و پخش ماسک، گان، البسه مورد‌ نیاز بیمارستان‌ها برای مقابله با کرونا، ضدعفونی‌ معابر و مکان‌هاى عمومى که توسط شما انجام می‌شود، ستودنی است و امروز نگاه مقام معظم رهبری به شما جوانان به‌ویژه جوانان جهادی است.»

در ادامه این جلسه محمد‌رضا قاری معاون فرهنگی و دانشجویی و مرتضی قاسمی معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی از فعالیت‌های شبانه‌روزی دانشجویان قدردانی کردند.

در این دیدار دانشجویان حاضر درباره آموزش مجازی دانشگاه دیدگاه‌ها و نظر خود را بیان کردند.

در پایان امیرمحمد مرادی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک و رضا صیدی مسئول قرارگاه جهادی بسیج دانشجویی استان مرکزی، فعالیت‌های انجام شده در مبارزه با کرونا را تشریح کردند.