روابط عمومی دانشگاه

اطلاعیه بیماری کرونا (شماره۱۰)

۱۴ فروردین ۱۳۹۹ | ۰۸:۰۰ کد : ۳۵۳۴ اخبار دانشگاه رویداد های مهم

اطلاعیه شماره (10)

باسلام واحترام خلاصه بخشنامه ابلاغی از سوی دکتر طهرانچی در خصوص نحوه انجام امور اداری و آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی در دوره فاصله گذاری اجتماعی برای مقابله با ویروس کرونا

1-عدم حضور در محیط های کاری به معنای تعطیلی فعالیت ها نیست

2-فعالیت های آموزشی تا پایان نیمسال دوم 99- 98 ادامه می یابد.

3-حضور اعضای محترم هیات علمی غیر اجرایی از 23 فروردین تا زمان اجازه حضور کامل از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا، غیرضروری است.

4-حضور اعضای محترم هیات علمی دارای کاراجرایی بر اساس ضرورت و با مدیریت روسای واحدها صورت می گیرد

5-حضور کارمندان محترم از تاریخ 23 فروردین با حداقل حضور و بر پایه حداکثر یک سوم حضور و به صورت چرخشی تا زمان عدم تعطیلی از سوی ستاد ملی و با نظر روسای واحدها است.

6-آموزشکده ها و مدارس سما تابع بخشنامه های دانشگاه، ستاد ملی و آموزش و پرورش است.

7-سازمان مرکزی تا پایان روز چهارشنبه 20 فروردین تعطیل است و از شنبه 23 فروردین نیز بر پایه یک سوم حضور گردشی و استفاده حداکثری از دورکاری است.

8-در طی دوره تعطیلی دانشگاهها، ساعت کاری در حالت حضور فیزیکی تا 13:30 و در حالت دورکاری طبق روال عادی است.

9-کلاسهای آموزشی از شنبه 16 فروردین به صورت آنلاین شروع می شود.

10-امتحان جامع دانشجویان دکتری در نیمه دوم تابستان 99 برگزار می شود.

11-زمان امتحانات پایان ترم مطابق تقویم آموزشی و به صورت حضوری است و در صورت هرگونه تغییر اطلاع رسانی مطابق دستورالعمل های ستاد ملی اطلاع رسانی می شود.

12-برگزاری جلسات دفاع از پایان نامه ارشد و رساله های دکتری تا پایان فروردین ابلاغ می شود.

روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی