روابط عمومی دانشگاه

دانشگاه برخط؛ آموزش الکترونیک- کلانتری: روزانه ۶۰۰ کلاس مجازی در دانشگاه آزاد اسلامی مرکزی برگزار می‌شود/ طراحی دستگاه تولید ماسک

۲۵ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۷:۰۰ کد : ۳۵۴۳ اخبار دانشگاه

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا، دیدار نوروزی دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی ۷ استان کردستان، همدان،  مرکزی، لرستان، کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان صبح امروز به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.

حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در این دیدار گفت: «بیش از ۸۰ درصد کلاس‌های آموزش مجازی در این استان برگزار شده است.»

وی افزود: «به‌طور متوسط روزانه بیش از ۶۰۰ کلاس آموزش مجازی در واحدها و مراکز آموزشی این استان برگزار می‌شود.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی از راه‌اندازی خط تولید گان و لباس‌های بیمارستانی در سرای نوآوری تکنولوژی نساجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک خبر داد و افزود: «دستگاه تولید ماسک نیز در این دانشگاه طراحی شده است.»