روابط عمومی دانشگاه

بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی به مناسبت فرارسیدن روز جهانی قدس

۰۱ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۷:۲۰ کد : ۳۵۸۸ اخبار دانشگاه

دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی به مناسبت فرارسیدن روز جهانی قدس بیانیه ای صادر کرد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک متن کامل بیانیه به این شرح است؛

جهان اسلام بار دیگر در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان (روز قدس)که با ابتکار خلاقانه و هوشمندانه حضرت امام خمینی (ره) برای حل مسئله فلسطین و زنده نگه داشتن عشق به مسجدالاقصی است، این روز مهم  و بزرگ  را یاد آور خواهند شد.

بیش از نیم قرن از تجاوز به سرزمین قدس شریف و آوارگی مردم مظلوم فلسطین می گذرد و صهیونیست های غاصب سرمست از کمکهای مادی و معنوی حامیان خویش همچنان به کشتار جمعی مردم بی‌گناه به خصوص زنان و کودکان فلسطینی مشغول هستند. رفتاری که دیروز نازی ها کردند امروز صهیونیست های غاصب به کمک اروپا و آمریکا با مردم فلسطین انجام می دهند.

امروز بیش ازهر زمانی صدای مظلومیت مسجدالاقصی از گلوی مسلمانان مظلوم فلسطین به گوش می‌رسد. متاسفانه ضعف و کوتاهی دولت‌های مسلمان به ویژه سرسپردگی برخی دولت های منطقه باعث شده تا علیرغم وجود بسیاری از منابع معنوی و مالی نتوانند ریشه این جرثومه فساد را بخشکانند. بدیهی است این امر محقق نمی شود مگر اینکه تمام دولت های اسلامی با عزم راسخ انتفاضه مردم مظلوم و ستمدیده فلسطین را یاری و آنها را مساعدت همه جانبه نمایند.

اکنون در آستانه روز قدس قرار داریم اما امسال روح بلند شهید قدس حاج قاسم سلیمانی بیش از هر زمان دیگر الهام بخش رزمندگان محور مقاومت خواهد بود.

همچنین امسال به دلیل شرایط ناشی از شیوع بیماری کرونا موجب شده امت اسلامی وملت شریف ایران نفرت وانزجار خود از غاصبین سرزمین مقدس فلسطین ورژیم جعلی اسرائیل را به گونه دیگری ابراز نموده ودر روز قدس گوش جان به رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری درباره فلسطین بسپارد.

جامعه دانشگاهی ایران، خصوصا رؤسا، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی به عنوان طلیعه داران قشر آگاه، استعمار ستیز و عدالتخواه، همزمان با همه آزادگان و مسلمانان جهان به ویژه مردم غیور در استان مرکزی ضمن ابراز خشم و نفرت خود از جنایات رژیم صهیونیستی درکشتار زنان و کودکان غزه حمایت خود را از فلسطین و روز قدس اعلام می دارد و از مبارزات حق طلبانه مردم مظلوم فلسطین حمایت خواهند کرد.

باشد تا در سایه الطاف بی دریغ پروردگار، دعای خیر حضرت بقیه الله (عج) و رهنمودها و رهبری مقام عظمای ولایت روزی فرا رسد   که ریشه ظلم و بیداد این دشمنان بشریت در تمامی دنیا خشکانیده شود و بزودی شاهد برپایی حکومت جهانی عدل الهی باشیم. انشاءالله قدس را خرمشهر دیگری میکنیم.

دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی