مراسم تجلیل از منتخبان بیست و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت و منتخبان نهمین طرح رمضان بهار قرآن

۰۵ تیر ۱۳۹۹ | ۱۵:۰۰ کد : ۳۶۳۶ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک، مراسم تجلیل از منتخبان بیست و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت  و منتخبان نهمین طرح رمضان بهار قرآن ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان باحضور دکتر حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، حجت الاسلام محمود یزدانی معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ، دکتر محمد رضا قاری معاون فرهنگی دانشجویی  دانشگاه ، برخی از مدیران  وکارشناسان و منتخبین قرآن و عترت  در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار شد.

در ادامه از منتخبان حاضر در مراسم با اهداء کارت هدیه و لوح تقدیر تجلیل بعمل آمد.

بنابر این گزارش از چهاردهمین نشریه قرآنی سبحان(دانشجویی) با حضور مسئولان دانشگاه رونمایی شد.