جلسه کارگروه آراستگی و شئون رفتاری در راستای بررسی دستورالعمل ،قوانین و مقررات ورود به دانشگاه

۰۵ تیر ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۰ کد : ۳۶۳۷ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک ،جلسه کارگروه آراستگی و شئون رفتاری در راستای بررسی دستورالعمل ،قوانین و مقررات  ورود به دانشگاه،استفاده از پتانسیل فرهنگی اساتید وکارکنان،تبادل تجربیات در کار گروه های تخصصی،آگاهی بخشی به دانشجویان در خصوص رعایت و حفظ شئون رفتاری ، برگزاری برنامه فرهنگی تاثیر گذار در دانشگاه ،برگزاری کارگاه های آموزشی عفاف وحجاب،برگزاری تریبون آزاد و مناظره های دانشجوئی با حضور کارشناسان  ،برگزاری نمایشگاه های محصولات فرهنگی و... با حضور دکتر کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی حجت الاسلام محمود یزدانی معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی ،دکتر قاری معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه و اعضای کارگروه در سالن جلسات حوزه ریاست واحد اراک برگزار شد.

رییس دانشگاه بابیان اینکه اساتید وکارکنان دانشگاه به عنوان الگوی رفتاری و آراستگی تاثیر گذار هستند،بر  رعایت واحترام به قوانین ومقررات دانشگاه توسط دانشجویان ،کارکنان و اساتید تاکید کرد.