آغاز ثبت نام با آزمون و بدون آزمون کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی اراک

۱۲ مرداد ۱۳۹۴ | ۲۱:۳۱ کد : ۳۶۴ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، ثبت نام با آزمون و بدون آزمون کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی اراک آغاز شده است.

دکتر نظام آبادی سرپرست واحد اراک در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: ثبت نام داوطلبان مقطع کارشناسی پیوسته با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از روز شنبه دهم مردادماه  94 شروع شده است و داوطلبان می بایست به سایت www.azmoon.org مراجعه و نسبت به ثبت نام اینترنتی خود اقدام کنند.

سرپرست واحد اراک در خصوص نحوه انتخاب رشته‌ داوطلبان با آزمون گفت: انتخاب داوطلبان شامل 20  رشته محل است که در کارنامه داوطلبان آزمون سراسری سال 94، کد پیگیری برای انتخاب رشته دانشگاه آزاد وجود دارد، که داوطلبان با وارد کردن آن کد در سایت  ( www.azmoon.org) مرکز آزمون این دانشگاه ،  می‌توانند انتخاب رشته کنند.

وی درخصوص تعداد رشته های انتخابی مقطع کارشناسی پیوسته داوطلبان بدون آزمون، گفت: این دسته از متقاضیان نیز می توانند  پس از تهیه کارت اعتباری، صرفه نظر از اینکه در چه گروه آزمایشی دیپلم ( چهار ساله نظام قدیم یا پیش دانشگاهی نظام جدید آموزش متوسطه) اخذ نموده اند ، می‌توانند در هر زیر مجموعه‌ای که  تمایل دارند انتخاب رشته نمایند و هر داوطلب می تواند در 20 رشته محل مورد علاقه خود در سایت مرکز آزمون ثبت نام کند.

دکترنظام آبادی خاطرنشان کرد: برای ثبت نام داوطلبان هیچ محدودیتی به لحاظ مدرک( دیپلم  چهار ساله نظام قدیم یا پیش دانشگاهی نظام جدید آموزش متوسطه ) آنها وجود ندارد. لذا هر داوطلب می تواند در هر یک از مجموعه های آموزشی براساس علاقه خود انتخاب رشته و ثبت نام کند.

وی تأکید کرد: هر داوطلب امکان انتخاب حداکثر 20 رشته محل را داشته و امکان ویرایش انتخاب ها در طول مدت انتخاب رشته فراهم شده است.

دکترنظام آبادی درخصوص زمان مراجعه ثبت نام شدگان گفت: ثبت نام شدگان اینترنتی می بایست منتظر اطلاعیه های مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی برای تاریخ مراجعه به واحدهای دانشگاهی  برای تشکیل پرونده خود باشند.

وی یادآورشد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در85 رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی پیوسته وکارشناسی ناپیوسته- درگروه فنی ومهندسی دررشته های ؛ مهندسی کامپیوترگرایش نرم افزار و سخت افزار- مهندسی کامپیوتر گرایش فناوری و اطلاعات- مهندسی برق- مهندسی شیمی- مهندسی عمران - مهندسی مکانیک- مهندسی معماری- مهندسی نساجی گرایش شیمی نساجی - مهندسی نساجی گرایش تکنولوژی نساجی- مهندسی نساجی گرایش مهندسی پوشاک - مهندسی نساجی گرایش تکنولوژی رنگ - مهندسی نساجی گرایش مهندسی الیاف- مهندسی صنایع  و رشته طراحی پارچه درمقطع کارشناسی پیوسته و درمقطع کارشناسی ناپیوسته رشته ها عبارتند از؛  رشته مهندسی تکنولوژی الکترونیک- مهندسی اجرایی عمران- مهندسی تکنولوژی ساخت و تولیدگرایش ماشین ابزار- مهندسی تکنولوژی نرم افزارکامپیوتر- مهندسی تکنولوژی صنایع شیمیایی - علمی کاربردی معماری  و رشته علمی کاربردی طراحی و تکنولوژی دوخت  بدون آزمون از سال تحصیلی آینده دانشجو می پذیرد.

همچنین دکتر نظام آبادی رشته های بدون آزمون در گروه علوم پایه را به شرح ذیل اعلام کرد: در مقطع کارشناسی پیوسته  ؛ رشته ریاضیات و کاربردها- فیزیک گرایش اتمی- فیزیک گرایش حالت جامد- فیزیک  گرایش هسته ای - فیزیک گرایش هواشناسی- زیست شناسی سلولی و ملکولی گرایش زیست فن آوری- زیست شناسی گرایش علوم گیاهی- علوم کامپیوتر- شیمی گرایش های  کاربردی و محض ورشته آمار و کاربردها.در مقطع کارشناسی ناپیوسته رشته های آموزش علوم تجربی و آموزش ریاضی

سرپرست واحد اراک اظهارکرد: رشته های گروه مدیریت درمقطع کارشناسی پیوسته عبارتند از: رشته حسابداری درگرایش های (حسابرسی-حسابداری دولتی- حسابداری مالیاتی)علوم اقتصادی درگرایش اقتصاد بازرگانی– مدیریت امور بانکی- مدیریت بازرگانی- مدیریت صنعتی- علوم اقتصادی گرایش اقتصاد نظری و رشته علوم اقتصادی گرایش اقتصاد پول و بانکداری ودر مقطع کارشناسی ناپیوسته رشته علمی کاربردی حسابداری می باشد.

دبیر هیأت امنای استان مرکزی گفت: رشته های گروه کشاورزی عبارتند از؛ مهندسی کشاورزی گرایش مهندسی آب– مهندسی مکانیک بیوسیستم- مهندسی کشاورزی درگرایش زراعت و اصلاح نباتات- مهندسی کشاورزی گرایش علوم دامی -مهندسی کشاورزی گرایش گیاه پزشکی- مهندسی منابع طبیعی گرایش محیط زیست- مهندسی منابع طبیعی گرایش مرتع و آبخیزداری ورشته مهندسی فضای سبز . درمقطع کارشناسی ناپیوسته نیز رشته مهندسی آبیاری- مهندسی تولیدات گیاهی- مهندسی منابع طبیعی گرایش مرتع و آبخیز داری و رشته علمی کاربردی گرایش  بازیافت بدون آزمون می باشند.

رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی در پایان خاطرنشان کرد: داوطـلـبان مـی‌تـواننـد در صـورت مـواجـه شـدن بـا هـر سـؤال یـا ابهـامـی بـه سـایت www.azmoon.org و www.pubr-azmoon.com  مراجعه کنند و در قسمت پرسش و پاسخ سؤال خود را مطرح کنند تا کارشناسان مرکز در اسرع وقت به آنها پاسخ دهند.