از سوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی؛ تاریخ برگزاری همایش ملی«کووید-۱۹؛ دستاوردها و تهدیدها» مشخص شد/ مهلت ارسال مقاله تا ۳ شهریور

۲۱ تیر ۱۳۹۹ | ۱۷:۰۰ کد : ۳۶۵۷ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی گفت: نخستین همایش کشوری «کووید-۱۹؛ دستاوردها، تهدیدها و فرصت‌های پیش‌رو» شهریور ۹۹ برگزار می‌شود.

حسین کلانتری در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا با بیان اینکه نخستین همایش کشوری کووید-۱۹؛ دستاوردها، تهدیدها و فرصت‌های پیش‌رو» ۲۰ و ۲۱ شهریور برگزار می‌شود، اظهار کرد: «محورهای این همایش بررسی اپیدمیولوژی کووید-۱۹ در ایران و جهان، بررسی روش‌های تشخیص کرونا ویروس‌ها در ایران و جهان، مبانی اپیدمیولونژیک، ویروس‌شناسی، بیولوژی و ایمونولوژی کووید-۱۹، روش‌های درمان موفق عفونت کووید-۱۹، استراتژی‌های کنترل و پیشگیری از کووید-۱۹ در ایران و جهان است.»

وی دیگر محورهای این همایش را الگوهای عملی مدیریت موفق در مواجهه با اپیدمی کووید-۱۹ در ایران، روانپزشکی، روان‌درمانی و معنادرمانی بیماری کووید-۱۹، مدیریت بیمارستانی، پذیرش و ترخیص بیماری کووید-۱۹، ایمنی اجتماعی و راهکارهای مؤثر در کاهش بیماری کووید-۱۹، حمایت‌های درون‌سازمانی و برون‌سازمانی در کنترل بیماری کووید-۱۹، فن‌آوری‌های پزشکی و بیماری کووید-۱۹ و پدافند غیرعامل و بیماری کووید ـ ۱۹ عنوان کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی عنوان کرد: «مهلت ارسال چکیده مقاله را ۱۳ مرداد عنوان و تأکید کرد: «آخرین مهلت ارسال مقاله نیز سوم شهریور خواهد بود.»

کلانتری با بیان اینکه مقالات برتر در نشریه علمی و پژوهش دانشگاه علوم پزشکی اراک چاپ می‌شود، چنین توضیح داد: «اعضای هیئت علمی از امتیاز بازآموزی و فرهنگی برخوردار خواهند بود.»

وی با بیان اینکه دبیرخانه همایش معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اراک است، یادآور شد: «علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۳۳۴۱۲۵۰۹-۰۸۶ تماس بگیرند یا با نمابر ۳۴۱۳۰۳۹۹-۸۶ و ایمیل h.cov۱۹@arakmu.ac.ir در ارتباط باشند.»