دانشگاه برخط، آموزش الکترونیک- مظاهری به آنا خبر داد؛ برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با ۷ هزار و ۱۹۸ مشخصه درسی

۲۹ تیر ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۰ کد : ۳۶۷۸ اخبار دانشگاه

حسین مظاهری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در اراک درباره نحوه برگزاری آزمون‌های مجازی نیمسال‌دوم ۹۹-۹۸، ترم تابستان و امتحان جامع در واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی اظهار کرد: همه امتحانات رشته‌‌های غیر‌پزشکی از ۳۱ خرداد ۹۹ تا ۲۶ تیر در چهار هفته در چهار نوبت، نخست ساعت ۸ تا ۱۰، نوبت دوم ساعت ۱۱ تا ۱۳، نوبت سوم ساعت ۱۴ تا ۱۶ و نوبت چهارم‌ از ساعت ۱۷ تا ۱۹  برگزار شد.

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک افزود: امتحانات مجازی پایان نیمسال دوم در ۱۰ واحد دانشگاهی استان به‌صورت مجازی و در دو واحد و چهار مرکز آموزشی به‌دلیل آماده نبودن زیرساخت‌های فنی و نیز وضعیت سفید از نظر ویروس کووید ۱۹ به‌صورت حضوری برگزار شد.

این استاد دانشگاه بیان کرد: قبل از شروع امتحانات به‌صورت مجازی برای آشنایی و آمادگی دانشجویان چند بار امتحان مجازی آزمایشی برگزار کردیم تا دانشجویان با نحوه دریافت کردن سئوال و نیز بارگذاری پاسخنامه آشنا شوند.

رئیس شورای تخصصی آموزش دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با بیان اینکه آزمون مجازی برای نخستین بار در این دانشگاه برگزار می‌شود، گفت: نخستین دانشگاه در سطح استان مرکزی بودیم که موفق شدیم با همکاری و همراهی حوزه IT، استادان کارکنان و دانشجویان و با کمترین مشکل فنی امتحانات نیمسال دوم۹۹-۹۸ را با ۷هزار و ۱۹۸ مشخصه درسی به‌صورت مجازی برگزار کنیم.

برگزاری امتحانات رشته‌های پیراپزشکی به‌صورت مجازی

مظاهری با بیان اینکه امتحانات پایان نیمسال دوم۹۹-۹۸ رشته‌های پیراپزشکی به‌صورت مجازی برگزار می‌شود، افزود: از یکم مرداد ۹۹ در دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای اراک، ساوه و نراق که مجری رشته‌های پیراپزشکی هستند، امتحانات در دو هفته و چهار نوبت در روز به‌صورت مجازی برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه دروس آزمایشگاهی و کار‌گاهی نیمسال دوم ۹۹-۹۸ به‌دلیل شرایط کرونایی تشکیل نشده کلاس‌های دروس عملی (کارگاهی، آزمایشگاهی و...) از یکم مرداد تا ۲۴ مرداد با رعایت دستورالعمل‌های پزشکی و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی برگزار خواهد شد.

برگزاری ترم تابستان به‌صورت مجازی

رئیس شورای تخصصی آموزش دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی ادامه داد: ثبت‌نام ترم تابستان در اکثر واحدهای دانشگاهی استان از ۲۸ تیر ۹۹ تا ۲۹ تیر ۹۹ و کلاس‌ها از تاریخ ۳۰ تیر۹۹ به‌صورت مجازی و برخط در واحد‌ها و مراکز آموزشی استان آغاز شده و امتحانات مجازی ترم تابستان نیز از ۲ شهریور تا ۵ شهریور در سه نوبت (نوبت نخست ساعت ۸ تا ۱۰، نوبت دوم ساعت ۱۱ تا ۱۳، نوبت سوم ساعت ۱۴ تا ۱۶) برگزار می‌شود و در طول ترم تابستان چند جلسه حضوری برای رفع اشکال دانشجویان با هماهنگی استاد درس و مدیر گروه مربوطه برگزار خواهد شد.

مظاهری درباره ارائه دروس آزمایشگاهی و کارگاهی، کارآموزی، پروژه، دروس عمومی و اسلامی و دروس تخصصی در ترم تابستان به آنا گفت: در صورت فارغ‌التحصیلی دانشجو در ترم تابستان ارائه دروس فوق بدون ایراد است.

وی درباره برگزاری امتحانات جامع دانشگاه آزاد اسلامی استان اظهار کرد: بخش کتبی آزمون جامع در هفت واحد دانشگاهی استان (واحد اراک ۱۹۷ نفر، خمین ۵۲ نفر، ساوه ۳۷ نفر، نراق ۱۵ نفر، آشتیان ۱۳ نفر، محلات ۶ نفر و واحد تفرش چهار نفر به‌صورت حضوری و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در روز سه شنبه هفتم مرداد برگزار خواهد شد.