ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی وکارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی ـ مهرماه ۹۹ از ۵ مردادماه آغاز می شود

۰۴ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۸:۰۰ کد : ۳۶۸۴ اخبار دانشگاه رویداد های مهم
ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی وکارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی _ مهرماه 99 از 5 مردادماه آغاز می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، بدینوسیله به اطلاع داوطلبان متقاضی ثبت‌نام و شرکت در پذیرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصیلی مهر ماه 99 دانشگاه آزاد اسلامی می‌رساند، با توجه به مصوبه جلسه مورخ 99/4/24 شورای سنجش و پذیرش در خصوص زمانبندی جدید ثبت نام و اعلام نتایج رشته /محل های با پذیرش صرفا بر اساس سوابق تحصیلی، ثبت‌نام و انتخاب رشته برای آن دسته از رشته‌های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته که پذیرش آنها صرفاً براساس سوابق تحصیلی است آغاز خواهد شد.

داوطلبان می توانند از روز یکشنبه 5 مرداد ماه با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی ، در صورت تمایل و داشتن شرایط نسبت به تهیه کارت اعتباری، ثبت نام و انتخاب رشته اقدام کنند.