بازدیدمعاون طرح دانه های روغنی وزارت جهادکشاورزی از امکانات و آزمایشگاه های تخصصی پژوهشکده امنیت غذایی واحد اراک

۰۴ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۸:۰۰ کد : ۳۶۸۶ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی  اراک ، غلامحسین خدرایی معاون طرح دانه های روغنی وزارت جهادکشاورزی از امکانات و آزمایشگاه های تخصصی پژوهشکده امنیت غذایی واحد اراک بازدید کرد.

در این بازدید دکتر افشین اسماعیلی فر ریاست پژوهشکده امنیت غذایی ، دکتر حمید ترنج زر رئیس مرکز خدمات آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی استان   و مهندس سعید حسن پور مدیر اداره پشتیبانی و خدمات آزمایشگاه ها و کارگاه ها ی واحد اراک حضور داشتند ،توضیحات لازم  ارائه شد.

در حاشیه این بازدید در خصوص چارچوب کلی همکاری پژوهشکده امنیت غذایی با طرح دانه های روغنی وزارت جهادکشاورزی در حوزه کاربردی-دانش بنیان دانه های روغنی در سطح ملی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد در جلسه ای با حضور مسئولان دو سازمان تفاهم نامه همکاری منعقد گردد.