صبح و عصر امروز صورت گرفت؛ دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی میزبان ۳۴۸ دانشجو در آزمون جامع دکتری

۰۷ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۸:۰۰ کد : ۳۶۹۵ اخبار دانشگاه
آزمون جامع دانشجویان دکتری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با حضور ۳۴۸ دانشجو و با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اراک، امتحانات جامع دانشجویان دکتری در دو نوبت صبح و عصر امروز با حضور ۲۲۱ دانشجو در ۳۵ رشته تحصیلی و در چهار دانشکده فنی و مهندسی، علوم انسانی، مدیریت و دانشکده علوم پایه در شهرک دانشگاهی امیرکبیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی برگزار شد.

همزمان امتحان جامع در واحدهای دانشگاهی خمین (۵۲ نفر)، ساوه (۳۷ نفر)، نراق (۱۵ نفر)، آشتیان (۱۳ نفر)، محلات (۶ نفر) و واحد تفرش (۴ نفر) با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد.