مسابقه اعطای بورسیه تحصیلی در واحد اراک و ساوه

برای نخستین بار ؛

اعطای بورسیه تحصیلی دکتر حسابی

در دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک، اعطای بورسیه تحصیلی  دکتر حسابی از طریق  آزمون مجازی  هوش و استعداد تحصیلی و مصاحبه علمی برای  علاقه مندان به تحصیل رایگان در مقطع کارشناسی در رشته های علوم انسانی، فنی مهندسی ، کشاورزی ،مدیریت و علوم پایه در  دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی (واحدهای اراک و ساوه )برگزار خواهد شد.

سوالات  این آزمون شامل؛

هوش: 20 سوال،ادبیات فارسی10 سوال، سوالات تخصصی هر حوزه: 30 سوال

آزمون مجازی آزمایشی مجازی روز پنجشنبه مورخ99/7/10 ساعت 14

آزمون اصلی بصورت آنلاین و مجازی روز جمعه مورخ  99/7/11 ساعت14

مصاحبه علمی از پذیرفته شدگان آزمون مجازی در روزهای یکشنبه، دوشنبه مورخ13 ،14مهرماه99 در گروه های تخصصی؛ دانشگاه آزاداسلامی اراک واقع در شهرک دانشگاهی امیرکبیر برگزار خواهد شد.

نکته،پذیرفته شدگان نهایی در بخش های تخصصی دانشگاه به عنوان همکار دانشجو و مهارت آموز طبق قرارداد بورسیه مشارکت خواهند داشت.

جهت ثبت نام کلیک  کنید      http://ec.iau-arak.ac.ir:8050