دکتر میرزاده در پیامی به مناسبت روز خبرنگار: خبرنگاران، پاسداران سلامت و سعادت جامعه هستند

۱۷ مرداد ۱۳۹۴ | ۱۴:۴۴ کد : ۳۷۱ اخبار دانشگاه
دکتر حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، با انتشار پیامی به مناسبت روز خبرنگار عنوان کرد: خبرنگاران، پاسداران سلامت و سعادت جامعه هستند

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر میرزاده در متن این پیام آورده است:

خبرنگاری شغل شریف و ظریفی است که دقت و صداقت و دانش و آگاهی و دلواپسی برای حفظ حقوق مردم را می طلبد. خبرنگار چشم و گوش مردم است. خبرنگاری که این صفات را داشته باشد، در تاریخ کشورش و بین مردمانش ماندنی می شود. اعتماد به خبرنگار سرمایه اصلی این شغل فاخر است اما این اعتماد حاصل نمی شود مگر با جسارت و شجاعت و صداقت و جدیت خبرنگار در کنکاش وقایع و حقایق و انعکاس آنها به افکارعمومی در یک فرآیند زمانی طولانی.

البته خبرنگاری کار دشوار و پردغدغه ای است که در کشورهای مختلف میزان این دشواری افت و خیز دارد. هرچه میزان آزادی در کشور بیشتر باشد، خبرنگاران جایگاه و شأن بیشتری دارند. خبرنگاری فقط نسخه برداری از گفته های مسئولان نیست که بخواهد فقط وقایع اتفاقیه را گزارش کند. خبرنگار باید نقش صوراسرافیل را داشته و در بیداری و آگاهی بخشی جامعه نقش داشته باشد. تحلیل رویدادها، آینده پژوهی و اعلام مخاطرات پیش روی حقوق مردم هم وجه دیگری در کار خبرنگاران است.

در یک کلام خبرنگاران، پاسداران سلامت و سعادت جامعه هستند و خبرنگاران مستقل و مستعد که دارای چنین ویژگی هایی باشند و بخواهند وظیفه و رکن چهارم دموکراسی را محقق کنند، شغل آسانی نخواهند داشت.

ضمن تبریک روز خبرنگار به خانواده بزرگ مطبوعات و جامعه اطلاع رسانی و قدردانی از همراهی و توجه ویژه اصحاب رسانه در انعکاس اخبار فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی، برای شما که آگاهی را حق مردم می دانید و برای رشد و باروری اندیشه همنوعان خود، خستگی ناپذیر تلاش می کنید، از خداوند متعال سلامتی و توفیق ادامه فعالیت در پرتو رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری را خواهانم.

حمید میرزاده

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی