هفدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی برگزار شد.

۲۲ مرداد ۱۳۹۹ | ۲۲:۲۷ کد : ۳۷۱۳ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، هفدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی در راستای بررسی و تصویب  بودجه دانشگاه آزاداسلامی استان و دستورات  کار جلسه با حضور دکتر مجید مشکینی مشاور و نماینده تام الاختیار رییس دانشگاه آزاداسلامی و سایر اعضای هیات امنای استان مرکزی در سالن جلسات امام خمینی(ره) واحد اراک برگزارشد.

در ابتدای جلسه دکتر حسین کلانتری خلیل‌آباد دبیر هیأت امنا و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک، ضمن خیر مقدم به کلیه حاضران در جلسه وتبریک ایام واعیاد ذی الحجه، در خصوص دستور کار 31بندی جلسه توضیحات مختصری ارائه داد وسپس عملکرد بودجه سال جاری دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی وپیش بینی بودجه سال 1400-1399 را تشریح کرد .
دبیر هیات امناء ورییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی گفت: در تدوین بودجه تلاش های  بسیار زیادی شده و هر 16 واحد دانشگاهی و مراکز  و 3مرکز سمای استان طی دوروز بودجه خود را در حضور بنده و معاونان دانشگاه تشریح  و پرزنت نمود ه اند و همه می دانند چه بودجه ای نوشته شده است.

وی در پایان سهم درآمدهای شهریه ای را 55% و سایر در آمدهای غیرشهریه ای را 45% عنوان کرد و افزود: دانشگاه باید به این سمت حرکت کند ودر آمد قابل ملاحظه ای از درآمدهای اقتصادی ودانش بنیان،درآمد های ناشی از انجام طرح های پژوهشی برون دانشگاهی واعتبارات نقدی وغیرنقدی مردمی داشته باشد.