استاندار مرکزی:هیات امناء دانشگاه باید تمام تلاش خود را در زمینه کمک به دانشگاه آزاد داشته باشد

۲۲ مرداد ۱۳۹۹ | ۲۲:۳۶ کد : ۳۷۱۴ اخبار دانشگاه

مهندس علی آقازاده استاندار استان مرکزی درهفدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ، ضمن خیرمقدم به حاضران در جلسه از کلیه اعضای هیأت امنای استان جهت تلاش‌ها و فعالیت‌های آنان در یاری دانشگاه قدردانی کرد و با آرزوی توفیق برای دکتر کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، تلاش های بی وقفه و عملکرد ایشان را در دوره کوتاه ریاست بر دانشگاه آزاد اسلامی استان، قابل تقدیر دانست و اظهار کرد: همه اعضای هیأت امنای دانشگاه و مسؤولان استانی تمامی تلاش خویش را جهت حل مسائل و مشکلات دانشگاه و توسعه فعالیت‌های آن به کار گیرند و در ادامه فعالیت های رییس دانشگاه آزاداسلامی جدی تر عمل نمایند.

وی افزود: مشکلات دانشگاه‌ها کم نیست بلکه در مسائل مالی مشکلات زیادی  به ‌ویژه دانشگاه‌هایی که به صورت هزینه و درآمد هستند، وجود دارد بنابراین همه باید در راستای برطرف شدن مشکلات دانشگاه آزاد اهتمام داشته باشیم.
استاندار مرکزی ادامه داد: امروز شرایط مالی و پرسنلی در دانشگاه‌های کشور به ویژه دانشگاه آزاد اسلامی بسیار سخت است به همین سبب  هیات امنا به ویژه در جلساتی که تدوین بودجه مالی سال آینده است باید توجه ویژه داشته باشند.
 آقازاده تصریح کرد: هیات امناء دانشگاه باید تمام تلاش خود را در زمینه کمک به دانشگاه آزاد که یکی از مراکز پیشرفته با وجود تجهیزات و ساختمان‌های مناسب و نیروهای کیفی است، داشته باشد تا از مشکلات کنونی بدون اینکه خسارتی متوجه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه شود به خوبی عبور کند.
وی بیان کرد: امیدواریم با تصمیمات این جلسه گام مهمی در زمینه کاهش مشکلات دانشگاه برداریم، هریک از اعضا مسئولیت‌های مهم و حساسی دارند که می‌توانند در راستای وظایف هیات امناء در زمینه رفع مشکلات دانشگاه موثر و مفید باشند.

استاندار مرکزی عنوان کرد: یکی از کارهای مهم طرح و تصویب بودجه سال تحصیلی جدید 1400-1399  دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی است که از لحاط منابع درآمدی و تحقق بودجه در سال تحصیلی آینده مورد بررسی قرار می‌گیرد.