نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک:دانشگاه آزاد اسلامی باید در تمامی زمینه‌ها در جهان سرآمد باشد

۲۲ مرداد ۱۳۹۹ | ۲۲:۴۷ کد : ۳۷۱۵ اخبار دانشگاه

آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک در این جلسه گفت: کشور به علت پاندمی ویروس کرونا در شرایط حساسی قرار دارد. این امر، اقتضا می‌کند تا در صرف بودجه خردمندانه، آینده‌نگرانه و نتیجه‌گرا عمل کنیم و از صرف هزینه‌های غیرضروری اجتناب کنیم.

وی خاطر نشان کرد: فعالیت‌های غیر ضروری باید متوقف شود و اموال بیت‌المال با دلسوزی و عقلانیت بیشتری مورد استفاده قرار گیرد. در آموزه‌های دینی نیز مؤمنان را به صرفه‌جویی و پرهیز از اسراف به‌عنوان الگویی برای دست‌یابی به موفقیت‌های اقتصادی ترغیب کرده‌اند. تمامی معصومین به ویژه حضرت امیرالمؤمنین (ع) در این امر الگوی مسلمین هستند.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی تأکید کرد: با توجه به تحولات اقتصادی اخیر، کاهش رشد دانشجو و تغییر در ترکیب جمعیتی جامعه، باید پیش‌بینی‌ها و سیاست‌های جدیدی در نظر گرفت که کمترین هزینه با بیشترین بازدهی را درپی داشته باشد و این امر تنها با مطالعه و پژوهش صورت می‌گیرد.

وی تأکید کرد: دانشگاه ها با شناسایی فرصت‌ها در حوزه‌های جدید سرمایه گذاری کنند و برای صنایع مورد نیاز کشور از جمله صنعت خودروسازی الگوهای جدید ارائه دهند. مسئولان دانشگاه با همکاری مسئولان دولتی و کشوری و اتخاذ تدابیر حکیمانه به بررسی منابع درآمدزایی دانشگاه بپردازند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی باید به جایگاه واقعی خود برسد، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی باید در تمامی زمینه‌ها از جمله علوم پایه، فنی و مهندسی و علوم انسانی در جهان سرآمد باشد و بتواند در حل مشکلات جامعه از جمله ساماندهی انرژی، ارتقای صنایع، تربیت جوانان و رشد علم و معرفت آنان تأثیرگذار باشد.