مشکینی در جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد مرکزی: پایش فعالیت‌های مالی و انضباط کاری یک نیاز اصلی در دانشگاه آزاد اسلامی است

۲۲ مرداد ۱۳۹۹ | ۲۲:۵۴ کد : ۳۷۱۶ اخبار دانشگاه
مشاور و نماینده تام‌الاختیار رئیس دانشگاه در هیئت‌‌های امنای استانی گفت: پایش فعالیت‌های مالی و انضباط کاری یک نیاز اصلی در دانشگاه آزاد اسلامی است.

به گزارش  روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، هفدهمین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی به منظور بررسی و تصویب بودجه این دانشگاه با حضور مجید مشکینی، مشاور و نماینده تام‌الاختیار رئیس دانشگاه در هیئت‌های امنای استانی در واحد دانشگاهی اراک برگزار شد.

مشکینی در این جلسه با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین مؤسسات آموزش عالی، سهم عمده‌ای در آموزش کشور دارد، گفت: براساس فرمایشات مقام معظم رهبری باید دانشگاه آزاد اسلامی را به سوی اسلامی شدن هدایت کرد تا از نظر کیفی نیز براساس اسناد بالادستی ارتقا یابد و کرامت آن حفظ شود.

وی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی تا سال ۱۳۹۷ با وجود ۱۲۰۰ مرکز و واحد دانشگاهی، فاقد یکپارچگی و انسجام لازم بود که این امر دست‌یابی به اهداف مهم را با مشکل روبه‌رو می‌کرد.

وی افزود: بنابراین سعی مسئولان دانشگاه ساماندهی و یکپارچه‌سازی واحدهای دانشگاهی کشور بود، البته این امر به اقتضای گستردگی و وسعت دانشگاه و تعداد بالای اعضای هیئت علمی، دانشجویان، کارکنان و فارغ‌التحصیلان بسیار ضروری بود.

مشکینی نخستین گام دانشگاه آزاد اسلامی را ساماندهی حوزه پژوهشی و آموزشی دانست و افزود: از جمله این اهداف ساماندهی، شفاف‌سازی عملکرد دانشگاه، اطلاعات و آمار و حاکمیت انضباط بر عملکرد دانشگاه است تا به‌طور هوشمندانه‌ای اداره شود. پایش فعالیت‌های مالی و انضباط کاری یک نیاز اصلی در دانشگاه آزاد اسلامی است.

نماینده تام‌الاختیار رئیس دانشگاه در هیئت‌های امنای استانی خاطرنشان کرد: بودجه پیشنهادی دکتر کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی یکی از بهترین بودجه های ارائه شده است، چرا که رقم بسیار خوبی را برای درآمدهای غیرشهریه‌ای پیش‌بینی کرده‌اند.

لازم به ذکر است مشکینی از فروشگاه تولیدات لبنی و سرای نوآوری نساجی دانشگاه آزاداسلامی اراک بازدید کرد.

همچنین وی در بدو ورود به دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با حضور در آرامگاه شهدای جاوید الاثر و اهدا شاخه گل و قرائت فاتحه یاد و خاطره قهرمانان ۸ سال دفاع مقدس را گرامی داشت.