با مصوبه کمیسیون دائمی هیئت امنای استان مرکزی؛ داوطلبان تحصیل در دانشگاه‌های آزاد اسلامی اراک و ساوه بورسیه می‌شوند

۲۵ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۸:۰۰ کد : ۳۷۲۱ اخبار دانشگاه
طرح جذب دانشجو و اعطای بورسیه تحصیلی به داوطلبان و دانشجویان جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای اراک و ساوه تصویب شد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک ، سی و یکمین  جلسه کمیسیون دائمی هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با حضور دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان و اعضای کمیسیون دائمی در سالن جلسات حوزه ریاست واحد دانشگاهی اراک برگزار شد.

این جلسه در راستای بررسی و تصویب طرح جذب دانشجو و اعطای بورسیه تحصیلی به داوطلبان جدید در واحدهای دانشگاهی اراک و ساوه، بررسی تبدیل وضعیت رؤسای برخی از واحدهای دانشگاهی استان از سرپرستی به ریاست، تعیین اعضای کمیته نظارت بر حسن اجرای مصوبات هیئت امنای استان تشکیل شد.

طرح حوزه‌بندی ثبت نام سال تحصیلی جدید، بررسی طرح ایجاد دانشکده کار‌آفرینی و طرح تکمیل ساختمان آموزشی واحد زرندیه و تبدیل آن به مجتمع آموزشی  سما از دیگر موضوعات مصوب در این جلسه بود.

به‌گزارش آنا، طرح ایجاد دانشکده ارتباطات و علوم اجتماعی به جلسه بعدی کمیسیون دائمی هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی موکول شد.