کلانتری عنوان کرد؛ اهداف تفاهم‌نامه امنیت غذایی دانشگاه‌های آزاد اسلامی آیت‌الله آملی و اراک چیست؟

۲۷ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۷:۰۰ کد : ۳۷۲۴ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، اهداف تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی طرح امنیت غذایی بین دانشگاه‌های آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی و اراک امضا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک ، تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی طرح امنیت غذایی بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی و دانشگاه آزاد اسلامی اراک امضا شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در حاشیه امضای این تفاهم‌نامه درباره اجرای طرح جامع امنیت غذایی کشور گفت: این تفاهم‌نامه در راستای چشم‌انداز و سیاست‌های کلی نظام جمهوری اسلامی به‌منظور اجرای طرح جامع امنیت غذایی کشور و نیل به وضعیت مطلوب و توسعه کاربردی  ـ دانش‌بنیان امنیت غذایی برای تحقق مطالبه مقام معظم رهبری با توجه به سیاست‌های کلی ابلاغی اقتصاد مقاومتی امضا شد.

حسین کلانتری افزود: هدف از انعقاد این تفاهم‌نامه استفاده از توانایی‌های علمی و توسعه همکاری‏‌های آموزشی، تحقیقاتی و فناوری برای استمرار ارتباط سازمان‌‏یافته به‌منظور برطرف‌کردن نیازهای متقابل و افزایش امنیت غذایی و نیل به وضعیت مطلوب و توسعه کاربردی ـ دانش‌بنیان در این زمینه است.

وی یادآور شد: برای تحقق همکاری و اجرای مفاد تفاهم‌نامه، کارگروه مشترکی با عضویت نمایندگان منتخب طرفین (مدیران و متخصصان) تعیین و به طرف مقابل معرفی می‌شوند.

به گزارش آنا، داود براری معاون علمی به‌عنوان نماینده واحد آیت‌الله آملی و افشین اسماعیلی‌فر (رئیس پژوهشکده امنیت غذایی به‌عنوان نماینده دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برای پیگیری و اجرایی شدن مفاد تفاهم‌نامه معرفی شدند.

بازدید کلانتری از شرکت توسعه کشت دانه‌های روغنی ساری

حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و افشین اسماعیلی‌فر رئیس پژوهشکده امنیت غذایی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با هدف اجرا و گسترش فعالیت‌های مشترک در چارچوب تفاهم‌نامه امنیت غذایی دانه‌های روغنی از بخش‌های آزمایشگاهی، بانک بذر، مزارع تحقیقاتی، مرکز تحقیقات کاربردی و تولید بذر شرکت توسعه کشت دانه‌های روغنی ساری بازدید کردند.

در این بازدید علی میرآبادی رئیس مرکز تحقیقات کاربردی و تولید بذر شرکت توسعه کشت دانه‌های روغنی ساری توضیحاتی پیرامون برنامه‌ها و استراتژی‌های آینده ارائه کرد.