جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی برگزارشد

۲۸ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۹:۰۰ کد : ۳۷۲۷ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، عصر امروز جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در راستای تشریح بودجه مصوب واحدهای استان در سال مالی 1400-1399 و تعهدات هر واحد دانشگاهی،  ارائه گزارش رؤسای واحدها و مراکز آموزشی در حوزه کشاورزی و کشت‌های پاییزه و زمستانه، اقدامات انجام‌شده در زمینه جذب دانشجو و هدایت تحصیلی، ارائه گزارش در خصوص پی‌گیری و وصول مطالبات معوق دانشجویان،ارائه گزارش از برنامه های درآمدزایی از ساختمان‌های بلااستفاده واحدها (خدمات دانشجویی، خدمات عمومی و اجتماعی و ...) باحضور دکتر حسین کلانتری دبیرهیات امنای استان ،حجت الاسلام محمود یزدانی معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاداسلامی استان، دکتر مجید حق وردی سرپرست دبیرخانه هیات امنای استان، روسای واحدها و مراکز آموزشی استان و روسای شوراهای تخصصی در سالن جلسات امام خمینی(ره) واحد اراک برگزارشد.

در این جلسه مهندس غلامحسین خدرایی معاون طرح دانه های روغنی وزارت جهادکشاورزی به عنوان مدعو در خصوص مزایای کشت دیم و آبی دانه های روغنی در واحدها ومراکز آموزشی دانشگاه توضیحات مبسوطی ارائه نمود.

درپایان جلسه رییس دانشگاه آزاداسلامی استان با اهدای لوح سپاس از تلاش و زحمات دکتر حسین مظاهری معاون علمی دانشگاه و همکاران حوزه آموزش واحد اراک قدردانی کرد .

همچنین در این جلسه دکتر مجید حق وردی به عنوان سرپرست دبیرخانه هیات امنای استان مرکزی معرفی شد.