قاسمی در گفتگو با آنا: آموزشگاه بهداشت اصناف در دانشگاه آزاد اسلامی اراک مجوز فعالیت گرفت

۲۲ مهر ۱۳۹۹ | ۱۷:۵۹ کد : ۳۸۰۹ اخبار دانشگاه
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی از اخذ پروانه راه‌اندازی و فعالیت آموزشگاه بهداشت اصناف در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک خبر داد.

مرتضی قاسمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در اراک از اخذ پروانه راه‌اندازی و فعالیت آموزشگاه بهداشت اصناف در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک خبر داد و اظهار کرد: این مرکز وظیفه آموزش متصدیان و کارگران مراکز تهیه، تولید، توزیع و نگهداری مواد خوردنی، آشامیدنی آزمایشی و بهداشتی را عهده‌دار است.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی بیان کرد: آموزشگاه بهداشت اصناف ندای سلامت به‌عنوان سومین آموزشگاه در شهر اراک به‌زودی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک (مجتمع قائم‌مقام فراهانی) فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

قاسمی اضافه کرد: متقاضیان این دوره‌های آموزشی پس از گذراندن دوره، موفق به اخذ گواهینامه خواهند شد.