همزمان با یکساله شدن طرح وام ازدواج 10میلیون تومانی دانشگاه آزاد اسلامی؛ دکتر ذاکر از شعب عامل وام ازدواج بازدید کرد. اعتبارات لازم برای پرداخت وام تأمین شده است

۰۴ شهریور ۱۳۹۴ | ۲۱:۱۴ کد : ۳۸۴ اخبار دانشگاه
مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی

مدیرکل تسهیلات اعتباری و صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی همزمان با یکساله شدن طرح وام ازدواج 10میلیون تومانی به دانشجویان این دانشگاه، به همراه جمعی از مدیران بانکی در شعب اصلی پست بانک و صندوق کارآفرینی امید حضور یافت.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر فرید ذاکر که در این بازدید از نزدیک در جریان پرداخت وام به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفت، ضمن گفتگو با دانشجویانی که برای پیگیری وام خود به این شعب مراجعه کرده بودند، از تأمین اعتبارات لازم از سوی دانشگاه و رفع مشکلات پرداخت وام در پست بانک خبر داد.

ذاکر با بیان اینکه تمامی 18هزار و 632 متقاضی وام 10میلیون تومانی، تا پایان آبان ماه سال جاری و 4 ماه زودتر از برنامه زمان بندی اجرایی طرح، وام خود را دریافت می کنند، اظهار داشت: البته زوج های دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی وام 20 میلیون تومانی دریافت می کنند، این در حالیست که این وام 3/5 برابر وام ازدواجی است که از سوی بانک مرکزی به زوج های جوان اعطا می شود.

وی افزود: با هماهنگی های انجام شده با پست بانک و صندوق کارآفرینی امید ، مشکلات مربوط به ضمانت کمتر شده و دانشجویان با شرایط به مراتب آسان تری نسبت به سایر وام ها، می توانند از این وام استفاده کنند.

مدیرکل تسهیلات اعتباری و صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی ابراز امیدواری کرد پس از پرداخت تسهیلات ویژه 10 میلیون تومان ازدواج به 18هزار و 632 نفر، با اطلاع رسانی قبلی، ثبت نام از متقاضیان جدید شروع می شود.

ذاکر در این بازدید ضمن گفتگو با تعدادی از دانشجویان متقاضی دریافت وام، دستوراتی درخصوص رفع مشکلات این دانشجویان صادر کرد.