رییس دانشگاه آزاد اسلامی: در سایه دولت تدبیر و امید شاهد دو تحول عظیم در کشور هستیم .اجرای طرح موفق سلامت و احقاق حقوق ملت ایران در مذاکرات هسته ای

۰۲ شهریور ۱۳۹۴ | ۲۱:۱۵ کد : ۳۸۵ اخبار دانشگاه
مرکز حوزه ریاست وروابط عمومی

رییس دانشگاه آزاد اسلامی ضمن گرامیداشت هفته دولت و یاد و خاطره دو شهید گرانقدر دکتر رجایی و دکتر باهنر گفت: طی دو سالی که از استقرار دولت تدبیر و امید در کشور می گذرد علاوه بر نشاط سیاسی،‌ اجتماعی،‌ فرهنگی و به وی‍ژه نشاط علمی که در کشور حاکم شده است،‌ دستاوردهای بزرگی نصیب ملت ایران شده است.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر حمید میرزاده در مراسم افتتاحیه کلینیک دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد که صبح امروز با حضور وزیر بهداشت برگزار شد،‌ اظهار داشت: امروز یکی از روزهای الهی است و همان گونه که خداوند فرموده اند این روزها را باید یاد کرد تا با تکیه بر دستاوردهای روزهای الهی بتوان بر ناملایمات صبر پیشه کرد.

دکتر میرزاده ادامه داد: در سایه دولت تدبیر و امید می توان شاهد دو تحول عظیم در کشور بود، یکی در حوزه بهداشت و درمان که با همت و جدیت دکتر قاضی زاده هاشمی دانشمند فرهیخته شاهد جراحی بزرگی در این عرصه هستیم. همچنین یکی دیگر از دستاوردهای شاخص این دولت که می توان به آن اشاره کرد،‌ موفقیت مذاکرات هسته ای درعرصه بین المللی است که توانست حق ملت ایران را در جریان مذاکرات هسته ای تثبیت کرد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: این دستاورد قطعا به خاطر رهنمودها و صلابت رهبری، حضور و خواست مردم و تدبیر دولت و توانایی علمی تیم مذاکره کننده بدست آمد و باعث شد تا پرچم ایران اسلامی در میان پرچم قدرت های جهانی به اهتزار درآید.