پیام رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی به مناسبت فرا رسیدن روز دانشجو

۱۵ آذر ۱۳۹۹ | ۰۸:۴۰ کد : ۳۸۹۰ اخبار دانشگاه رویداد های مهم

پیام رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی به مناسبت فرا رسیدن روز دانشجو

دکتر حسین کلانتری دبیرهیات امناء و رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی در پیامی فرا رسیدن 16 آذر ماه، روز دانشجو را تبریک گفت.

متن پیام دکتر کلانتری به این شرح است؛
« بسم الله الرحمن الرحیم
شانزدهم آذرماه هرسال یادآور روح استکبارستیزی، عدالت طلبی وآزادی خواهی دانشجویان ایرانی درپرتوآموزه های اسلام  ناب محمدی است.
16 آذرماه ، یادآور پایمردی و ایستادگی دانشجوی مسلمان دربرابر نظام سلطه , ونظام ضد آمریکایی است و بدون شک روز دانشجو یادآور رشادت دانشجویانی است که سینه خود را در برابر تیرهای استعماری دشمن سپر کردند و در گذر زمان فریاد ضد استکباری ملت ایران را به گوش جهانیان رسانده اند.
بدون شکّ، نعمت بزرگ استقلال، آزادی و امنیت پایدار امروز کشورمان مرهون مجاهدت و فداکاری جوانان و دانشمندان بزرگواری است که با خون خود نهال پر خیر و برکت انقلاب اسلامی را آبیاری کردند.
دانشجوی آگاه با الهام از سیره سیاسی-الهی حضرت امام(ره) ، نصایح رهبر فرزانه انقلاب و حرکت در خط سرخ شهادت ،توانسته است دور از هیاهوی تبلیغاتی دشمنان، استقلال طلبی، آزادی خواهی و استکبار ستیزی خود را حفظ کند.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان والامقام جمهوری اسلامی ایران به ویژه شهدای پرافتخارعرصه علمی کشور، فرارسیدن 16آذر روز دانشجو را به همه تلاشگران عرصه علم و ایمان خصوصاً دانشجویان و دانشگاهیان فهیم و فرهیخته استان مرکزی تبریک عرض نموده ، و  توفیق روزافزون شما عزیزان را در همه امور فردی و اجتماعی بویژه در عرصه  های علمی،آموزشی، پژوهشی، فناوری و نوآوری از خداوند متعال مسالت می‌نمایم.
حسین کلانتری
رییس دانشگاه آزاداسلامی مرکزی و واحد اراک