برگزاری مراسم اختتامیه بخش شفاهی ، کتبی و هنری نوزدهمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه

۲۳ شهریور ۱۳۹۳ | ۲۳:۲۵ کد : ۳۹ اخبار دانشگاه
مراسم اختتامیه بخش شفاهی ، کتبی و هنری نوزدهمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه به همراه مراسم اختتامیه ششمین دوره مسابقات حفظ و قرائت قرآن کریم ویژه فرزندان پرسنل دانشگاه در واحد اراک برگزار گردید.

به گزارش خبرگزاری آنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، مراسم تقدیر از منتخبان بخش کتبی، شفاهی و هنر و ادبیات دینی نوزدهمین دوره مسابقات قرآن و عترت مرحله واحدی به همراه ششمین دوره مسابقات حفظ و قرائت قرآن کریم ویژه فرزندان استادان و کارکنان واحد اراک با حضور دکترنظام آبادی سرپرست واحد اراک، معاونین، مدیران و 150 نفر از استادان، کارکنان، دانشجویان و فرزندان منتخب پرسنل دانشگاه در بخش شفاهی،کتبی، هنری و حفظ قرآن کریم درسالن امیرکبیر شهرک دانشگاهی امیرکبیر برگزار شد.

دکتر نظام آبادی سرپرست واحد اراک ضمن خیرمقدم به حاضرین و تشکر از حوزه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اظهار کرد : قرائت قرآن، تفهیم قرآن ، درک قرآن ،حفظ قرآن ، باید در زندگی انسان نمودار باشد.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در بیاناتشان «به قرائت قرآن، تدبر در قرآن و عمل به فرامین قرآنی در زندگی روزمره تأکید می­کنند» افزود: امید است با بسترهای مناسب و برنامه ریزی کامل و منسجمی که در دانشگاه ها به خصوص دانشگاه آزاد اسلامی اراک وجود دارد بتوانیم در مسائل دینی و فرهنگی مشابه مسائل دیگر نیز تلاش مضاعف داشته باشیم.

دبیر هیأت امنای استان مرکزی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی اراک از سال 71 در زمینه ی کارهای آموزشی پژوهشی و دانشجویی متبرک شد به فعالیت های دینی و قرآنی ،  با حضور چهره قرآنی ممتاز مرحوم استاد دکتر علی شریف ، جناب آقای دکتر جاسبی رئیس وقت دانشگاه گفت: پایگاه رفیع و ارزشمند قرآن وعترت در دانشگاه آزاد اسلامی اراک شکل گرفت.

درادامه برنامه حجت الاسلام والمسلمین ابوالفضل صابری  از استادان حوزه ودانشگاه ضمن تشکر وقدردانی از سرپرست واحد اراک  و  حوزه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه  به خاطر  توجه ویژه و اهیمیت خاص به فعالیت های قرآنی ،دینی،مذهبی و فرهنگی وهمچنین  برگزاری مسابقات قرآن وعترت در واحد اراک در خصوص اهمیت و برکات حفظ و قرائت قرآن کریم در زندگی انسان به ایراد سخنرانی پرداختند.

دکتر شاهرخ حکمت معاون فرهنگی واجتماعی دانشگاه افزود :در طی این 20 سال واحد اراک یکی از واحد های مطرح در فعالیت های قرآنی بوده به برکت چهره های که در اینجا حضور داشته اند رؤسای محترم واحد از گذشته تا به حال روی فعالیت های قرآن بشدت تاکید داشته اند هم اکنون نیز ریاست محترم دانشگاه جناب دکتر نظام آبادی تاکید پیش از پیش دارند بر فعالیت های قرآنی و خوشبختانه با تیم قرآنی که در این واحد فعال است در سطح کشور و منطقه و حتی خارج از کشور این واحد دانشگاهی حرفهای ارزشمند و قابل قبولی برای گفتن دارد.

معاون فرهنگی واجتماعی دانشگاه توضیح داد : سه محور اساسی استاد ، دانشجو و کارمند در این واحد در جهت اهتمام فعالیت قرآنی ارج می­نهیم و این سه محور ، محور اصلی دانشگاه است، برگزاری مسابقات سراسری را داشتیم ، از گذشته یکی از کارهای دانشگاهی ارائه درس آشنایی با قرآن مجید ، انتشار فصل نامه های قرآنی به صورت ویژه مثل فصلنامه مبین ، حضور در نمایشگاه های قرآنی و شبهای قرآنی ، شرکت در اردوهای قرآنی در سطح استانها و درسطح کشوراز دیگر فعالیت های قرآنی بوده است.

معاون فرهنگی  واجتماعی در پایان افزود : ششمین دوره مسابقات حفظ و قرائت قرآن کریم ویژه فرزندان استادان و کارکنان دانشگاه به خوبی و با موفقیت شکل گرفت. در این دوره چهار مقطع اول تا سوم دبستان ، چهارم تا هفتم دبستان ، دوره اول متوسطه و دوره دوم متوسطه گروه های هدف ما بوده.در این دوره بیش از 35 نفر از فرزندان علاقه مند قرآنی همکار و  استادان مفتخر قرآنی شدند.

همچنین در پایان مراسم با اهداء لوح تقدیر و جوایز نقدی به نفرات اول این دوره از مسابقات قرآن و عترت تقدیر به عمل آمد.