مراسم بزرگداشت عالم فرزانه آیت الله محمدتقی مصباح یزدی در دانشگاه آزاد استان مرکزی

۱۶ دی ۱۳۹۹ | ۰۸:۴۵ کد : ۳۹۴۰ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه ، به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه  مراسم بزرگداشت عالم فرزانه آیت الله  محمدتقی مصباح یزدی بعد از نماز ظهر و عصر امروز با قرائت قرآن و سخنرانی حجت الاسلام دکتر مهدی همتی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و با حضور رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه، استادان، کارکنان و دانشجویان  با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در مسجد صاحب الزمان (عج) دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد. در این مراسم حجت الاسلام دکتر مهدی همتی در خصوص ویژگیهای اخلاقی و علمی عالم فرزانه حضرت آیت الله محمد تقی یزدی  سخنان مبسوطی ارائه نمود. وی گفت بر اساس روایت علمای شیعه جایگاه علمی بسیار بالایی دارند که هیچ چیز جای آن را نمی گیرد.