معاون دانشگاه آزاد اسلامی: طرح پذیرش اشتغال‌محور دانشجو نهایی می‌شود

۲۲ دی ۱۳۹۹ | ۰۸:۳۳ کد : ۳۹۴۲ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک،عصر امروز جلسه با دانشجویان منتخب ، دبیران انجمن های علمی و کانون های فرهنگی واحد اراک با حضور دکتر جواد علمائی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاداسلامی ، دکترحسین کلانتری رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی، دکتر حمید ترنج زر معاونت فرهنگی و دانشجویی و دکتر علی حسنی سرپرست معاونت پژوهش وفناوری واحد اراک در راستای رفع مشکلات آموزشی و پژوهشی دانشجویان و بررسی پیشنهادات و تشریح بخشنامه ها و دستورالعمل های آموزشی و پژوهشی دانشگاه در سالن جلسات حضرت امام خمینی( ره)  واحد اراک برگزار شد.

جواد علمائی در جلسه‌ای با دانشجویان منتخب، دبیران انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک اظهار کرد: مذاکراتی با صنایع مختلف کشور برای  طرح پذیرش دانشجوی اشتغال‌محور  در دانشگاه آزاد اسلامی انجام گرفته وپیشنویس طرح در کمیته تخصصی تجارب ملی و جهانی نهایی  شده است.

معاون علوم ،مهندسی و کشاورزی گفت:طرح موضوع کلینیک پژوهشی جهت ارائه خدمات مختلف به دانشجویان تحصیلات تکمیلی پیش بینی شده که با ابلاغ بخشنامه  به واحدهای دانشگاهی این بستر  برای دانشجویان فراهم خواهد شد.

در این جلسه مسائل و مشکلات طرح شده توسط دانشجویان توسط مسئولان مربوطه پاسخ داده شد.

دکتر اکبر یاور طلب مشاور عالی معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی ،دکتراسداله متاجی مدیرکل امور آموزشی ، دکتر محمدرضا اردکانی مدیرکل امورپژوهشی وپروژه های اداره کل امور پژوهشی وتحصیلات تکمیلی ودکتر جعفر اسدپور معاون همکاری های صنعتی و امور آزمایشگاه اداره کل امور پژوهشی دانشگاه در جلسه حضور داشتند و به پرسش های دانشجویان پاسخ دادند.