اطلاعیه مهم (صندوق رفاه دانشجویی واحد اراک)

۰۲ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۴:۱۱ کد : ۳۹۶۳ اخبار دانشگاه رویداد های مهم

اطلاعیه مهم

(صندوق رفاه دانشجویی واحد اراک)

دانشجویان گرامی جهت دریافت وام شهریه از بودجه صندوق رفاه دانشجویی واحد اراک از مورخ 05/11/99 به شرح  ذیل اقدام فرمایید.

1-در صورت داشتن وام شهریه در نیمسال های گذشته ابتدا اقساط خود را از طریق دفترچه اقساط در بانک ملی و یا از طریق دستگاه خودپرداز در محل صندوق رفاه اقدام نمایند.

2-درخواست وام شهریه در سامانه آموزشیار ، بدیهی است دانشجو باید فقط یک نوع وام شهریه را انتخاب نماید (وام شهریه ثابت کوتاه مدت ، وام شهریه متغیر کوتاه مدت، وام شهریه ثابت میان مدت،وام شهریه متغیر میان مدت )

3- بدیهی است در صورت انتخاب بیش از یک نوع وام درخواست شما مردود می گردد و امکان پرداخت وام نمی باشد.

4- مدت بازپرداخت وام شهریه کوتاه مدت 4 ماهه و وام شهریه میان مدت با کارمزد 5/2 درصد 10 ماهه می باشد.

5- پرداخت وام بعد از 3 روز کاری پس از درخواست وام امکان پذیر می باشد لذا در هنگام درخواست وام زمان مقرر را رعایت فرمایید.

تذکر مهم:

1-جهت دریافت وام از بانک های ملی ، رسالت و قرض الحسنه مهر ایران تا اطلاع ثانوی که سیستم آموزشیار تحت وب قرار بگیرد فعلا به سامانه ساجد مراجعه فرمایید بدیهی است دانشجویان ورودی سال 99 باید جهت ورود به سامانه با شماره دانشجویی موقت که در زمان ثبت نام اولیه دریافت نموده اند وارد سامانه ساجد گردند.

2- تسویه حساب وام دریافتی ترم های گذشته الزامی است در غیر اینصورت پرداخت وام جدید امکان پذیر نمی باشد.

صندوق رفاه دانشجویی واحد اراک

روابط عمومی دانشگاه