دکتر کلانتری:اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی زرندیه برای درآمد غیرشهریه کافی نیست

۳۰ بهمن ۱۳۹۹ | ۲۱:۰۸ کد : ۴۰۱۳ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اراک، حسین کلانتری دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک، مجید حق‌وردی رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی به همراه سایر معاونان و برخی از مدیران دانشگاه آزاد اسلامی  واحد اراک علاوه بر بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرندیه در نشست مشترک با سرپرست و اعضای هیئت رئیسه این دانشگاه درباره تفاهم‌نامه عملکردی و سایر مسائل مختلف دیدار و تبادل نظر کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در این نشست با بیان اینکه فعالیت‌ها در راستای تفاهم‌نامه عملکردی باید جدی‌تر انجام شود، اظهار کرد: برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرندیه بودجه ۳ میلیارد تومانی پیش‌بینی شده که عملکرد باید بیشتر و متناسب با شاخص‌های مدیریت جهادی باشد.

کلانتری خطاب به مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرندیه عنوان کرد: چنانچه فعالیت‌ها با روند فعلی ادامه یابد در ۶ ماهه دوم کسری بودجه خواهید داشت، درحالی که پیش‌بینی درآمدهای غیرشهریه‌ای ۱,۲ میلیارد تومان است که اقدامات انجام شده و اقداماتی مانند جذب دانشجو، تهیه طرح توجیه فنی و اقتصادی درباره مجتمع تجاری، اخذ مجوز تغییر کاربری زمین به تجاری، پیگیری حفر چاه آب، جذب رشته‌های ارشد برق و حقوق، وصول مطالبات و ... خوب است؛ اما کافی نیست.

وی مطرح کرد: علاوه بر این موارد باید در زمینه جذب دانشجوی بیشتر، ارتباط با صنعت (با توجه به شهرک‌های صنعتی در شهرستان زرندیه)، انجام  طرح‌های پژوهشی، پیگیری اجرای آموزش‌های کوتاه‌مدت برای صنایع و ادارات، انجام طرح‌های برون‌دانشگاهی، ارتباط با دستگاه‌های اجرایی، انسجام  و ارتباط بیشتر بین اعضای هیئت علمی و کارکنان واحد زرندیه و جذب بیشتر دانشجو، فعالیت بیشتر کارگروه هدایت تحصیلی، توسعه فعالیت‌های کشاورزی، آبزی‌پروری، فعالیت‌های فناوری و نوآوری در حوزه صنعت اقدام شود.