جلسه بررسی افزایش سطح تعاملات آموزشی ، فرهنگی و پژوهشی بین دانشگاه آزاد اسلامی اراک و کشور عراق برگزار شد.

۰۳ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۱:۵۰ کد : ۴۰۱۸ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه ، صبح امروز جلسه بررسی افزایش سطح تعاملات آموزشی ، فرهنگی و پژوهشی بین دانشگاه آزاد اسلامی اراک و کشور عراق با حضور دکتر حسین کلانتری رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی،  دکتر موسوی نماینده دانشگاه آزاد اسلامی در عراق ، مهندس شجاعی معاون ایشان ، دکتر حسین مظاهری معاون آموزشی و پیمان عین القضاتی مدیر اموربین الملل ودانشجویان غیر ایرانی دانشگاه در دفتر ریاست دانشگاه آزاداسلامی اراک برگزار شد.

در ادامه دکتر موسوی از مجموعه توانمندی های دانشگاه آزاد اسلامی اراک در بخش های کارگاهی، آزمایشگاهی وسرای فناوری و نوآوری شهید قاسم  سلیمانی بازدید کرد و مقرر شد همزمان باجذب دانشجویان عراقی در واحد اراک نسبت به برگزاری دوره های آموزشی، مهارتی بصورت تک پودمان در حوزه های فنی و مهندسی و پیراپزشکی اقدام شود و انعقاد تفاهم نامه های همکاری با دانشگاه های دولتی وخصوصی عراق با محوریت تبادل استاد، برگزاری نشست های علمی مشترک و اجرای طرح های پژوهشی و... پیگیری و اجرایی شود.