دکترعباس کریمی: مجوز فعالیت مدرسه عالی و مهارتی بورس اراک صادر شد

۰۶ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۷:۵۲ کد : ۴۰۲۷ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد :معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی(سما) دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک اعلام کرد که مدرسه عالی و مهارتی بورس اراک موفق به اخذ مجوز نهایی از معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی شد.

عباس کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در اراک اظهار کرد که مدرسه عالی و مهارتی بورس اراک موفق به اخذ مجوز نهایی از معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی شد.

وی اضافه کرد: این مدرسه در راستای بهبود فضای کسب و کار، آموزش نیروی انسانی متخصص و توسعه کسب و کارهای اینترنتی برای ارتقای سطح علمی و عملی دانشحویان و دانش‌آموزان دوره  دوم دبیرستان و هنرستان مطابق با استانداردهای آموزشی سازمان بورس، اوراق بهادار و استفاده از استادان متخصص و باتجربه راه‌اندازی شده است.

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی(سما) دانشگاه آزاد اسلامی اراک درباره چگونگی حضور مدرسه عالی مهارتی بورس گفت: شرکت برای همه افراد در حوزه بورس آزاد است و دانشجویان و دانش‌آموزان علاقه‌مند نیز می‌توانند در این کلاس‌ها شرکت کنند.

کریمی عنوان کرد: در پایان دوره به شرکت‌کنندگان گواهینامه شرکت در دوره که به تأیید کارگزاری بورس و اوراق بهادار رسیده است، اعطا می‌شود