مراسم تکریم و معارفه رؤسای جدید و سابق دانشگاه آزاد اسلامی واحد جاسب با حضور رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی برگزار شد.

۲۴ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۰ کد : ۴۰۵۵ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، مراسم تکریم و معارفه رؤسای قدیم و جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد جاسب با حضور مجید حق‌وردی رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، اعضای هیئت‌ رئیسه و جمعی از کارکنان این واحد دانشگاهی در محل حوزه ریاست ساختمان آموزشی امیر‌کبیر واحد جاسب برگزار شد.

در این مراسم محمود ربانی‌بیدگلی به‌عنوان سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد جاسب معرفی و از تلاش‌های محمدمهدی حمصیان کاشانی قدردانی شد.

رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی اظهار کرد: این واحد دانشگاهی با توجه به اینکه در کسب در‌آمدهای شهریه‌ای و جذب دانشجو عملکرد بسیار خوبی داشته است، امید داریم با تغییر مدیریت جدید که در واقع چرخش نخبگان بوده است، برنامه‌های عملیاتی در کسب در‌آمد غیرشهریه‌ای و فعالیت‌های اقتصادی و دانش‌بنیان ارائه شود و شاهد عملکرد چشمگیری در حوزه درآمد غیر‌شهریه‌ای در این واحد دانشگاهی باشیم.

رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی واحد جاسب هم  از حضور مسئولان، استادان، کارکنان حاضر در جلسه قدردانی کرد و به ارائه گزارشی از فعالیت‌های خود در دوران مدیریت خود پرداخت.

تحولات مثبت با تغییرات

محمدمهدی حمصیان‌کاشانی بیان کرد: اسباب جهان باید دست به دست شود تا این بنا ساخته شود که اکنون رخ می‌دهد، امروز امانتی را که در اختیار داشته‌ام به محمود ربانی‌بیدگلی تحویل می‌دهم و خداوند را شاکرم به‌دلیل اینکه این توفیق را داد تا خدمتگزار استادان، کارکنان، دانشجویان و مردم این منطقه باشم. امید است که این تغییرات موجب تحولات مثبت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد جاسب شود.

وی اظهار کرد: برای ربانی‌بیدگلی به‌عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد جاسب آرزوی توفیق دارم و از آنجایی که واحد جاسب در مسیر توسعه است، امید دارم وی بتواند این مسیر را با کیفیت و انسجام بیشتری ادامه دهد.

تلاش برای کسب دستاوردهای علمی در واحد جاسب

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد جاسب نیز در این جلسه یادآور شد: فرصت را غنیمت شمرده، تشکر و سپاس خود را خدمت همه همکاران که با وجود سختی‌ها و محدودیت‌های مختلف، به هر نحو در پیشبرد اهداف عالی واحد جاسب به‌‌ویژه در ایامی که به‌دلیل شیوع بیماری کرونا، تلاش مضاعفی را در امر آموزش و پژوهش متحمل می‌شوند، ابراز می‌دارم.

محمود ربانی‌بیدگلی اضافه کرد: اعتقاد دارم دانشگاه آزاد اسلامی واحد جاسب در ادامه مسیر و رسالت خود، با تلاش و همراهی بیشتر و جدیت در امور به کسب افتخار در زمینه‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و ورزشی گام‌های استوارتر برمی‌دارد و مایه سربلندی استان و کشور می‌شود.

به گزارش آنا، در پایان با اهدای لوح سپاس از خدمات محمدمهدی حمصیان‌کاشانی قدردانی و حکم انتصاب محمود ربانی بیدگلی به‌عنوان سرپرست جدید به وی اعطا شد.