افتتاح مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی در معاونت آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک

۲۴ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۹ کد : ۴۰۵۷ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی سمای اراک ، مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی دانشگــاه آزاد اسلامی واحد اراک با مشـــارکت اداره کل سازمان آموزش فنی و حرفه ای استان مرکزی ، با حضور دکتر علی فروزش مدیر کل دفتر برنامه و بودجه و نوسازی سازمان فنی و حرفه ای کشور ، دکتر حسین کلانتری ریاست دانشگاه آزاد اسلامی اراک ، دکتر عباس کریمی معاونت آموزشهای عمومی ومهارتی سما-اراک ، دکتر منصور جلیلوند مدیر کل سازمان فنی و حرفه ای استان مرکزی ، مهدیه امیری معاونت آموزش ،پژوهش و برنامه ریزی سازمان فنی و حرفه ای استان مرکزی ، حشمت اله صالحی معاون اداری و پشتیبانی سازمان فنی و حرفه ای استان مرکزی و جمعی از مسئولان در معاونت آموزش های عمومی و مهارتی سما اراک افتتاح شد .

دکتر حسین کلانتری در حاشیه این مراسم گفت : دانشگاه های نسل امروز نباید صرفا بر آموزش تنها تکیه کنند بلکه با آموزش مهارت های مختلف دانشجویان را برای ورود موفق به بازار کار آماده نمایند.

رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی با بیان اینکه آموزش مهارت های تخصصی در حال حاضر در دانشگاه در حال انجام می باشد، بیان کرد: امیدواریم فعالیت های مهارت محور در دانشگاه بتواند با حمایت سازمان فنی و حرفه ای تداوم داشته باشد  و با هماهنگی و همکاری سازمان فنی و حرفه ای بتوانیم کمک شایانی به جوانان این مرز و بوم داشته باشیم.

در ادامه مهدیه امیدی معاون آموزش ، پژوهش و برنامه ریزی سازمان فنی و حرفه ای استان مرکزی بیان کرد : انعقاد این تفاهم نامه و تاسیس این مرکز در سما را به فال نیک می گیریم و امیدواریم که بتوانیم با تعامل عملی همکاری خوبی در جهت ارائه خدمات بهتر به جوانان داشته باشیم .

وی افزود : بخش عمده ای از مخاطبین ما فارغ التحصیلان دانشگاهی می باشند که بهتر است در کنار فارغ التحصیلی مهارتی را هم آموخته باشند تا بتوانند به سمت بازار کار با محوریت کارآفرینی و خوداشتغالی هدایت شوند .

دکتر فروزش مدیر کل دفتر برنامه وبودجه و نوسازی سازمان فنی و حرفه ای گفت : دانشگاه آزاد اسلامی به صورت سراسری وارد آموزش مهارت محور گردیده است و بستری فراهم شده که آموزش توأم با مهارت صورت پذیرد تا بتواند محصولات بهتری را برای بنگاههای اقتصادی فراهم کنند و همچنین نظام آموزشی را باید همراه با مهارت پیش ببریم تا دانشجویان فارغ التحصیل بتوانند با مهارت وارد بازار کار شوند .

دکتر جلیلوند مدیر کل سازمان فنی و حرفه ای استان مرکزی در ادامه گفت : نشستی که امروز برگزار شد و با امضای تفاهم نامه منعقد شده انشالله مسیری برای اشتغال جوانان در بازار کار باشد و بتوانیم از پتانسیل های مشترک دانشگاه و سازمان فنی و حرفه ای استفاده کنیم تا به اهداف مقدس جمهوری اسلامی ایران برسیم .

دکتر عباس کریمی معاونت آموزشهای عمومی و مهارتی سما افزود : در این مرکز مهارت مورد نیاز در رشته های تخصصی دانشجویان ارائه می شود که پیشنهاد می گردد بخشی از تجهیزات از سوی دانشگاه و بخشی نیز از طریق مراکز فنی و حرفه ای مهیا و تامین گردد .

وی خاطرنشان کرد: نیاز به سرمایه های انسانی خلاق ، ماهر ، وجود استادان خبره ، توانمند در دانشگاه و استفاده از امکانات دانشگاه آزاد اسلامی اراک یعنی داشتن نرم افزار و سخت افزار شرایط را برای برگزاری این دوره ها در این واحد دانشگاهی بیش از پیش مهیا می باشد .

معاونت آموزشهای عمومی و مهارتی سما هدف از افتتاح این مرکز را توانمند سازی دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی ، فراهم سازی بسترهای اشتغال مولد دانش آموختگان رشته های مختلف دانشگاهی ، استفاده از ظرفیت های آموزشی و پژوهشی طرفین در راستای انجام ماموریتها و تکالیف سازمانی و ...... بیان کرد .