مراسم تکریم و معارفه سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه با حضور دکتر حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی برگزار شد

۲۵ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۰:۵۷ کد : ۴۰۶۰ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اراک ، مراسم تکریم و معارفه سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه با حضور دکتر حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و دکتر مجید حق وردی رئیس دبیرخانه هیأت امنای استان مرکزی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسینی امام جمعه ساوه، سرهنگ علی اکبرعیسی آبادی فرمانده نیروی انتظامی، سرهنگ محمد شریف جانشین فرماندهی سپاه، دکتر مهدی مصری رئیس دانشکده علوم پزشکی، دکتر مرتضی فغانی رئیس دانشگاه پیام نور ،ابراهیم فراشیانی مدیر آموزش و پرورش ساوه ، حسین ناصری رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر ساوه ، یدالله مظهر مسئول دفتر نماینده ساوه، و جمعی از اساتید و کارکنان در سالن جلسات ساختمان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی دانشگاه آزاداسلامی واحد ساوه برگزار شد.

در این جلسه دکتر حمید رضا ثمری خلج به عنوان سرپرست جدید واحد ساوه معرفی و از زحمات دکتر احسان ساده قدردانی شد.

دکتر حسینی امام جمعه ساوه در ابتدای این مراسم ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، از گزینش نیروی بومی برای پست رئیس دانشگاه تقدیر کردند.

دکتر حسینی افزود : استفاده از ظرفیتهای بومی منطقه که به ایجاد انگیزه بین نیروهای بومی می انجامد از کارهای ارزشمندیست که باید مورد توجه قرار گیرد.

حجت الاسلام حیدری معاونت نهاد رهبری در شمال استان مرکزی گفت: جابجایی ها باید به نفع مجموعه دانشگاهی باشد چرا که یک انتخاب خوب می تواند دانشگاه را سریعتر به اهدافش برساند.

معاونت نهاد رهبری در شمال استان مرکزی با تبریک انتصاب دکتر ثمری خلج از مسئولان استان خواست فرصت کافی را در اختیار سرپرستان واحد ها قرار بدهند تا بتوان در نتیجه گیری اقدامات یک مدیر موفق تر عمل کرد.

دکتر ثمری خلج گفت: ما در دانشگاه از تمام توان و ظرفیت های موجود استفاده خواهیم کرد و از هر فکری که بتواند کمکی به دانشگاه بکند بهره خواهیم برد.

در ادامه دکتر کلانتری رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ضمن تبریک ایام شعبانیه و تشکر از حضور مسئولان در مراسم گفت: علم مایه قدرت و اقتدار ملت هاست حضرت علی (ع) می فرماید؛ العلم سلطان ،علم مایه اقتدار است علم قدرت آفرین وثروت آفرین است و علم در همه احوال کارآمد است در زمان جنگ ، دوران دفاع مقدس ، دوران بازسازی مناطق جنگی و امروز در زمان آرامش و امنیت کشور علم کار آمد است.

وی گفت: باید در دانشگاه هسته دانا ایجاد کنیم و در حول این هسته دانا شبکه توانا ایجاد شود بی شک اتاق فکر قوی متشکل از استاد، دانشجو و کارمند باید تشکیل شود تا بتوان به نتایج مطلوبتری دست پیدا کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با اشاره به جمله حضرت امام خمینی (ره) که فرمودند؛ دانشگاه مبداء تحولات است، گفت: گسترش فضای اخلاقی و معنوی و تربیتی برمبنای منویات مقام معظم رهبری، مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای اسلامی شدن داشگاه از الزامات دانشگاه آزاداسلامی است و در این واحد دانشگاهی ما انتظار بیشتر داریم .

کلانتری افزود: دانشگاه باید سازمان حل مسئله باشد و ارتباط خود را با صنعت ،دستگاه های اجرایی و مردم گسترش دهد نباید بنشینیم که دیگران سراغ ما بیایند و باید این محیط علمی به سراغ صنعت و دستگاه ها برود وخودش را نشان دهد.

وی با بیان اینکه شهر ساوه به دلیل نزدیکی به پایتخت و همجواری با کارخانه های صنعتی ،قرارگیری در کریدور استان های غربی با تهران است و از منابع طبیعی، کشاورزی، صنعتی و انسانی برخوردار است باید پیشروتر باشد.

کلانتری گفت: با همراهی، همکاری و حفظ شاکله نیروهای دانشگاه می توان کار های بزرگی صورت داد و ایجاد برنامه تحول در دانشگاه لازم است.

دبیرهیات امنای دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی از سرپرست جدید واحد ساوه خواست استقرار مبانی دینی و فرهنگی و توجه به امر تربیت در کنار آموزش به عنوان رکن اساسی سیاست های فرهنگی دانشگاه ، ارتقای کیفیت آموزشی متناسب با نیازهای جامعه در طرح آمایش سرزمین ،ارتقای سطح پژوهش‌های کاربردی و توسعه و استفاده بهینه از پژوهش های تحصیلات تکمیلی در حل مشکلات کشور در چارچوب طرح پایش آزاد،  ارتقای فرهنگ سازمانی و پیاده سازی نظام چابک اداری و ایجاد فرهنگ پاسخگویی و حفظ کرامت انسانی خانواده بزرگ دانشگاه و ذینفعان آن را در اولویت کاری خود قرار دهد.

رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی افزایش بهره‌وری همه عوامل در چارچوب رسالت دانشگاه با تاکید بر قوانین و مقررات از طریق اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری با هدف بسترسازی برای نوآوری فناورانه و اشتغال دانش بنیان اعضای خانواده بزرگ دانشگاه، صیانت از دارایی‌ها و سرمایه های دانشگاه با رعایت انضباط مالی و مدیریت وکاهش هزینه های غیر ضروری با تاکید بر استفاده از کالاهای ایرانی به منظور تقویت و حمایت از تولیدات داخلی، هدایت و هماهنگی یکپارچه با بخش‌های زیرمجموعه واحد در چارچوب رسالت ها و اهداف و ماموریت های دانشگاه در سطح ملی، استان و نظارت بر حسن اجرای عمومی در این بخش ها را خواستار شد.

شایان ذکر است دکتر کلانتری رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و هیات همراه در بدو ورود به واحد ساوه با حضور در آرامگاه شهدای مدفون در دانشگاه با قرائت فاتحه یاد شهدا را گرامی داشتند