پیام دکتر میرزاده به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

۲۵ شهریور ۱۳۹۴ | ۲۰:۴۴ کد : ۴۰۸ اخبار دانشگاه
پیام دکتر میرزاده به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

دانشگاه آزاد اسلامی نسبت به آینده جوانان و سرنوشت جامعه بی‌تفاوت نخواهد بود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در یادداشتی به مناسبت سال تحصیلی جدید، آغاز بهار علم و دانش را تبریک گفت.

به گزارش آنا، در متن یادداشت حمید میرزاده آمده است: «مهرماه بهاری شورانگیز و نشاط آور برای جوانان مشتاق علم و دانش است که سرمایه‌های راستین جامعه به شمار می‌روند و هیچ مزیت و فضیلتی برای یک جامعه بالاتر از داشتن انسان‌های آگاه و دانا نیست. عصر جدید را باید عصر تحولات شگرف بشر نامید که با شتابی فراگیر مرزهای علم و دانش را طی می‌کند و در این مسیر جوامع پیشرفته با به کارگیری آموخته‌هایش توانسته علم و ثروت را معنا کند.»

در ادامه این یادداشت آمده است:«امروز داشتن منابع طبیعی به تنهایی ضامن امنیت، رفاه و قدرت کشور نیست بلکه داشتن یک جامعه آگاه و توانمند آینده هر ملتی را تضمین می‌کند، رسالت و مسئولیت دانش‌آموزان، استادان و فرهیختگان از این منظر حساس و ارزشمند است که می‌توانند راه تعالی یک ملت را ترسیم کنند. غفلت از توسعه علمی آموزش و دانایی آثار زیانباری را برای نسل‌های آینده خواهد داشت و جامعه دانشگاهی وظیفه دارد با رصد و پایش تحولات دنیای امروز در تعیین سرنوشت کشور بیش از پیش سهیم باشد.»

میرزاده تاکید کرده است: «بی‌تردید دانشگاه آزاد اسلامی در دهه چهارم حیات خود نسبت به آینده جوانان و سرنوشت جامعه بی‌تفاوت نخواهد بود و در این راه پویایی، نوآوری و تبدیل دانش به ثروت را با بهره‌گیری از توان علمی فرهیختگان و جوانان این دانشگاه سرلوحه برنامه‌های خود قرار داده است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این یادداشت سال جدید تحصیلی را به همه استادان ارجمند، دانشجویان عزیز و همکاران دلسوز خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی تبریک گفته و از خداوند علیم و حکیم برای یکایک این عزیزان آرزوی سلامتی و موفقیت کرده است.