کسب موفقیت مرکز آموزشی و فرهنگی سما اراک در هفتمین جشنواره قرآنی کشوری سازمان سما ( طرح قدس )

۲۴ شهریور ۱۳۹۳ | ۱۹:۴۶ کد : ۴۱ اخبار دانشگاه
هفتمین جشنواره کشوری طرح قدس با حضور ممتازین قرآنی از 37 شهر کشور در سه سطح دانش آموزی، دانشجویی و کارکنان

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، هفتمین جشنواره کشوری طرح قدس که با حضور ممتازین قرآنی از 37 شهر کشور در سه سطح دانش آموزی، دانشجویی و کارکنان در چهار رشته مفاهیم، قرائت به روش ترتیل، تفسیر و حفظ و قرائت در شهریور ماه 93 در مجتمع فرهنگی سازمان سما چالوس برگزار شد.

شایان ذکر است در پایان این جشنواره مرکز آموزشی و فرهنگی سما اراک به این نتایج دست یافت؛ آقای مهیار قاسمی درسطح دانش آموزی در رشته قرائت به روش ترتیل، به مقام اول کشوری دست یافت . خانم طاهره مسافر درسطح دانشجویی در رشته قرائت به روش ترتیل مقام اول کشوری  را از آن خود کرد. آقای حسین سیدی درسطح دانش آموزی در رشته مفاهیم مقام سوم کشوری رابدست آورد و آقای احمد  اسدی درسطح  کارکنان در رشته قرائت به روش ترتیل مقام سوم کشوری را کسب نموده اند.