کسب نشان طلا توسط دانش آموز سما اراک

۲۵ شهریور ۱۳۹۴ | ۲۲:۲۵ کد : ۴۱۰ اخبار دانشگاه
کسب نشان طلا توسط دانش آموز  سما اراک

کسب مقام اول  شنا  درمسابقات قهرمانی جانبازان و معلولین کشور زیر 23 سال (جشنواره فرهنگی ورزشی مهر رضوی) توسط دانش آموز سما ی اراک

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، امیر محمد توحید نژاد دانش آموز پایه دوم رشته کامپیوتر هنرستان پسرانه سما اراک در مسابقات قهرمانی کشور جانبازان و معلولین زیر 23 سال (جشنواره فرهنگی ورزشی مهر رضوی) ، مقام اول شنا در رشته های 50 متر و 100 متر آزاد را کسب نمود.

شیخان معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما اراک ضمن تبریک این موفقیت بزرگ به مجموعه آموزشی و فرهنگی سما و خانواده گرامی ایشان، کسب این مقام را نشانه عزم جدی و توانمندی قابل تحسین وی دانست.

ایشان در ادامه توجه ویژه مرکز آموزشی و فرهنگی سما اراک را به مقوله ورزش و فرهنگ جوانان عزیز این شهر یاد آورشد و بر حمایت از فعالیت های ورزشی تاکید نمودند.

هنرستان فنی حرفه ای و کارو دانش  پسرانه سما اراک واقع در کوی شهرصنعتی از فضای آموزشی بسیار مناسب و امکانات کارگاهی کم نظیری برخوردار است و در رشته های کامپیوتر، مکانیک خودرو، حسابداری و سازه های فلزی فولادی دانش آموز دارد.