برگزاری دهمین نشست شورای هماهنگی دانشگاه های استان دراستانداری مرکزی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی:
دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی از ظرفیت های بزرگی برای حل مشکلات صنعتی و مدیریتی استان برخوردار است.
به گزارش خبرنگار آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، دکترعلیرضانظامآبادی دبیرهیأت امنا ورییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی در دهمین نشست شورای هماهنگی دانشگاه های استان که با حضور استاندار مرکزی و دیگر اعضای این شورا در استانداری مرکزی برگزار شد، ضمن تشکر از استاندار ومسئولین ذیربط جهت تشکیل جلسه شورای دانشگاه های استان گفت: امیدواریم جلسات شورای هماهنگی دانشگاه های استان با محوریت استانداری بصورت منظم ،منسجم وبصورت دوره ای در هریک از دانشگاه های استان جهت بهبود وضعیت فعلی برگزار گردد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اراک افزود: تهیه وتدوین بانک اطلاعاتی از نیازهای صنعتی،مدیریتی،فرهنگی، علمی و پژوهشی استان و ایجاد فضای رقابتی سالم بین دانشگاه ها گام موثری در حل مسایل و معضلات جامعه واستان خواهد بود.
دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی اظهار کرد: دانشگاه آزاداسلامی اراک از ظرفیتهای بزرگی برای حل مشکلات صنعتی ، مدیریتی،فرهنگی و... استان برخوردار است و در صورتی که زمینههای مناسب و واقعی ارتباط دانشگاه با جامعه برقرار گردد، خدمات قابل ارایه توسط دانشگاه به جامعه، تحولآفرین خواهد بود.
وی با اشاره به وجود برخی نارساییها و تکراری بودن موضوعات مقالات و پایاننامههای دانشجویی خاطرنشان کرد: اگر موضوعات جدید جامعه تدوین و برای پژوهش در اختیار دانشگاهیان قرارگیرد باجهت دهی وهدفمند نمودن پایان نامه های ارشد ودکتری وطرح های پژوهشی دانشگاه های آزاد اسلامی استان هم از ارایه پژوهشهای بیثمر وتکراری جلوگیری خواهد شد وهم معضلات جامعه مورد بررسی و واکاوی علمی قرارمی گیرد که این امر میتواند هموار کننده مسیر رشد و توسعه همهجانبه وپایدار درایران اسلامی باشد.
وی هدف گذاری برای تحقیقات و پژوهشهای دانشگاهی را مورد تاکید قرار داد و خاطرنشان ساخت: خروجی تحقیقات و پژوهشها باید حل مشکلات جامعه و کمک به رشد و توسعه کشور واستان باشد.
دکتر نظامآبادی دانشگاه آزاد اسلامی اراک را هشتمین دانشگاه بزرگ در بین دانشگاه های آزاد اسلامی کشور دانست و گفت: این دانشگاه دارای پتانسیلها و ظرفیتهای بزرگی برای ایجاد تحولات بنیادین در استان است و امیدواریم زمینه بهرهگیری مطلوب از این ظرفیتها فراهم گردد.
وی با اشاره به راهاندازی دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، گفت: احداث بیمارستان فوق تخصصی 190 تختخوابی در قالب این دانشکده در دستور کار قرار گرفته است وبررسی های اولیه انجام گرفته وبه نتایج خوبی جهت تصمیم گیری در کمیسیون دائمی وهیأت امنای استان رسیده ایم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اراک در بخش دیگری از سخنانش خواستار شفافسازی فضای سیاسی و فعالیت های دانشجویی در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی گردید و گفت: ابلاغ دستورالعمل در خصوص چگونگی استفاده ازپتانسیل ها و فضاهای دانشگاه بصورت یکسان ورضایت بخش برای همه کاندید های احتمالی ضروری است و میتواند نقش موثری در سالمسازی فضای دانشگاه ها و افزایش شور و نشاط سیاسی در میان دانشجویان باشد.
استاندار مرکزی نیز در این نشست بر تشکیل کرسیهای آزاداندیشی در دانشگاه ها تاکید کرد و گفت: دانشگاهیان و فرهیختگان جامعه باید بتوانند خواستهها و دیدگاه های خود را آزادانه به گوش مسئولان نظام برسانند.
محمود زمانیقمی ادامه داد: مسئولان و کارگزاران نظام باید از فعال شدن کرسیهای آزاداندیشی در دانشگاه ها استقبال کنند چرا که در بسیاری از مواقع دیدگاهها و نقطهنظرات این قشر از جامعه راهگشای مشکلات اقتصادی و اجتماعی خواهد بود.
وی حفظ ارزشهای ناب اسلامی را در گرو گفت و گوها و ارایه نقطهنظرات اقشار مختلف مردم به خصوص دانشجویان و اساتید دانشگاه ها دانست و خاطرنشان ساخت: همه مسئولان و رؤسای دانشگاه ها از افراد فرهیخته و مورد اعتماد نظام هستند و دولت تدبیر و امید به توانمندی دانشگاه در حل معضلات جامعه باور دارد.
وی ادامه داد: باید به جوانان نخبه فرصت داد تا ایدههای خود را در بخشهای صنعتی، تولید و کشاورزی به منصه ظهور رسانده و با تفکر سازنده و برنامهمحوری به سمت بهرهگیری از این پتانسیلها در راستای تحقق توسعه متوازن حرکت کرد.
معاون سیاسی امنیتی استانداری مرکزی نیز در این نشست طی سخنانی، ترویج فرهنگ پژوهش را نیاز دانشگاه های استان عنوان کرد و گفت: فرهنگ تحقیق و پژوهش باید به عنوان یک امر ضروری و اساسی در دانشگاه ها نهادینه شود.
شکرالله حسنبیگی افزود: با نهادینه شدن فرهنگ پژوهش، دانشگاههای استان به جایگاه واقعی و بایسته علمی خود خواهند رسید.
وی گفت: یکی از عوامل اصلی برای پیشرفت و توسعه جوامع در دنیای امروز، دستیابی به علوم و فنون نوین و بومیسازی تکنولوژیهای جدید است و به طور قطع و یقین توسعه فرهنگ تحقیق و پژوهش راهکار کلیدی برای تحقق این امر است.
وی با تاکید بر ضرورت تقویت هرچه بیشتر پیوند و ارتباط دانشگاه و صنعت در استان، خاطرنشان کرد: بالندگی و توسعه اقتصادی استان در گرو تعامل سازنده بین دانشگاه و صنعت است.