ثبت درخواست اولیه دوره تابستان دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد/ آغاز انتخاب واحد از ۲۶ تیرماه

۲۳ تیر ۱۴۰۰ | ۱۶:۵۳ کد : ۴۱۸۳ اخبار دانشگاه رویداد های مهم
دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی می توانند از امروز چهارشنبه ۲۳ تیرماه با مراجعه به سامانه آموزشیار اقدام به ثبت درخواست اولیه برای انتخاب واحد دوره تابستان کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، تقویم زمانبندی انتخاب واحد دوره تابستان دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

براساس تقویم زمانبندی انتخاب واحد دوره تابستان دانشگاه آزاد اسلامی، دانشجویان می توانند از امروز چهارشنبه 23 تیرماه با مراجعه به سامانه آموزشیار به آدرس edu.iau.ac.ir براساس راهنمای انتخاب واحد اقدام به ثبت درخواست اولیه برای انتخاب واحد دوره تابستان و پرداخت شهریه کنند.

دانشجویان می توانند پس از فعال شدن فرایند انتخاب واحد، از روز شنبه 26 تیرماه 1400 (مطابق جدول زمانبندی) دروس انتخابی در دوره تابستان را اخذ کنند.

براساس روال جدید (فعال کردن خدمات مبتنی بر درخواست) دانشجویان لازم است قبل از فرایند انتخاب دروس دوره تابستان، اقدام به ثبت درخواست اولیه برای کنترل مجاز بودن به انتخاب واحد و پرداخت شهریه کنند تا در روز انتخاب واحد صرفاً اقدام به ثبت دروس خود کنند. این امر در جهت تسهیل در فرایند پرداخت شهریه و انتخاب دروس برای دانشجویان درنظر گرفته شده است.

گفتنی است در روز انتخاب واحد بعد از ثبت درخواست دانشجویان و پرداخت شهریه، دسترسی برای انتخاب دروس برای دانشجویان فراهم می شود و پیام مربوطه از طریق پیام رسان نیز به دانشجو ارسال خواهد شد.

برنامه زمانبندی انتخاب واحد دوره تابستان دانشگاه آزاد اسلامی  به شرح زیر است: