دانشگاه آزاد اسلامی

۲۷ تیر ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۴ کد : ۴۱۸۷ خبر تصویری

زمان و نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان در  مقطع دکتری :

با عنایت به اینکه ثبت نام از پذیرفته شدگان به صورت مجازی صورت می پذیرد، لذا کلیه پذیرفته شدگان لازم است در روزهای شنبه و یکشنبه 6 و 7 شهریورماه 1400 جهت ثبت نام به سامانه آموزشیار به آدرس edu.iau.ac.ir
مراجعه نمایند.

ثبت نام تا روز جمعه 5 شهریور تمدید شد.

تسهیلات و وام های دانشجویی

معرفی دانشگاه آزاداسلامی اراک

معرفی رشته های دانشکده مدیریت توسط اساتید

معرفی رشته های دانشکده علوم انسانی توسط اساتید

معرفی رشته های دانشکده علوم پایه توسط اساتید

معرفی رشته های دانشکده فنی،مهندسی وکشاورزی توسط اساتید

ثبت نام تا روز جمعه 5 شهریور تمدید شد.

ثبت نام بدون آزمون ( ویژه استعدادهای درخشان ) مقطع کارشناسی  ارشد رشته های پزشکی و غیرپزشکی سال  1400دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد .

به گزارش روابط عمومی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی، به اطلاع متقاضیان ثبت نام بدون آزمون ویژه استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد سال 1400 دانشگاه آزاد اسلامی می­­ رساند ، ثبت نام تا شنبه 30 مرداد تمدید شد.

داوطلبین با مراجعه به سامانه ثبت نام الکترونیکی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به آدرس   www.azmoon.org    پس از مطالعه دفترچه راهنما و در صورت داشتن شرایط ویژه استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد ابتدا نسبت به خرید کارت اعتباری اقدام و سپس با ورود به سامانه نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته / محل های درخواستی اقدام نمایند. داوطلبان لازم است پس از انتخاب رشته / محل ، کد رهگیری و نسخه چاپی ثبت نام خود را تهیه و تا زمان اعلام نتایج نزد  خود حفظ نمایند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، به اطلاع متقاضیان ثبت نام بدون آزمون ویژه استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد سال 1400 دانشگاه آزاد اسلامی می­­ رساند، ثبت نام از امروز یکشنبه 27 تیر ماه آغاز و تا روز جمعه 22 مرداد ماه ادامه خواهد داشت.

داوطلبان با مراجعه به سامانه ثبت نام الکترونیکی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به آدرس   www.azmoon.org   پس از مطالعه دفترچه راهنما و در صورت داشتن شرایط ویژه استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد ابتدا نسبت به خرید کارت اعتباری اقدام و سپس با ورود به سامانه نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته / محل های درخواستی اقدام کنند.

داوطلبان لازم است پس از انتخاب رشته / محل، کد رهگیری و نسخه چاپی ثبت نام خود را تهیه و تا زمان اعلام نتایج نزد  خود حفظ کنند.

لینک دانلود فایل