درخشش دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی اراک در جشنواره هنر و ادبیات دینی

۲۹ آبان ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۳ کد : ۴۳۵۱ اخبار دانشگاه

دانشجوی دکتری مخابرات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در رشته تولید نرم‌افزار قرآنی موفق به کسب رتبه سوم کشوری بین دانشگاه‌های آزاد اسلامی در بیست و پنجمین دوره جشنواره هنر و ادبیات دینی و پژوهشی قرآن و عترت شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از اراک، در بیست و پنجمین دوره جشنواره هنر و ادبیات دینی و پژوهشی قرآن و عترت که به همت کانون قرآن و عترت دفتر نهاد نمایندگی رهبری برگزار شد، امیرحسین مظفری دانشجوی دکتری مخابرات دانشگاه آزاد اراک در رشته تولید نرم‌افزار قرآنی موفق به کسب رتبه سوم کشوری بین دانشگاه‌های آزاد اسلامی شد.

امیرحسین مظفری در گفت‌وگو با آنا درباره تولید و مشخصات نرم‌افزار قرآنی اظهار کرد: نرم‌افزار قرآنی قابل نصب روی گوشی‌های موبایل تحت اندروید است و کارایی و موارد استفاده نرم‌افزار قرآنی با عنوان «احادیث» به‌منظور آشنایی با احادیث دینی با ساختار متن عربی حدیث، ترجمه فارسی، تفسیر و درج مرجع معتبر کتب ممنوعه و با قابلیت جست‌وجو در محتوای اپلیکیشن و شامل چهار بخش است.

وی افزود: این چهار بخش شامل احادیث پیامبر اسلام مشتمل بر فرمایش منتخب نبوی در باب نماز، سلامت و ازدواج، احادیث پیامبر مسیح مشتمل بر موضوعات منتخب حضرت عیسی، مریم، زکریا و یحیی، احادیث پیامبر یهودی منتخب حضرت موسی یوسف یعقوب و شعیب، احادیث منتخب امام شیعه، مشتمل بر فرمایش‌های امام علی(ع)، امام حسین(ع)، امام رضا(ع) و امام سجاد(ع) است.

دانشجوی دکتری مخابرات دانشگاه آزاد اراک درباره نحوه و روند تولید نرم‌افزار بیان کرد: نرم‌افزار قرآنی تولیدشده با عنوان احادیث، به‌منظور آشنایی مخاطبان و علاقه‌مندان با احادیث معتبر دینی با مرجع‌دهی به ائمه اطهار حضرت مسیح، یهود و امام شیعه در مدت زمان تقریبی ۶ ماه محتواسازی شده است.

مظفری در مورد چگونگی دستیابی و استفاده عموم از این نرم‌افزار بیان کرد: این نرم‌افزار از طریق مراجعه به کانون قرآن و عترت دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اراک در استان مرکزی قابل ارائه بوده و امکان ارسال این اپلیکیشن از طریق آدرس ایمیل amir.astro@chmail.com مقدور است.